"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ben sana mecburum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben sana mecburum Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi aklımda tutuyorum, büyüdükçe büyüyor gözlerin, ben sana mecburum bilemezsin, içimi seninle ısıtıyorum... (Atilla İlhan) "Millet AKP ile CHP arasında seçim yapmaya zorlanıyor" başka alternatif yokmuş gibisinden bu ikisi arasında tercih yapmaya mecbur bırakılan Türk Milleti artık gözünün açmalıdır yoksa iş işten geçebilir. Hani derler ya "al birini vur ötekisine" tam da konumuzla ilişkili bir deyim... İkisi de AB'ci ve ABD'ci; ikisi de ortaya ekonomik bir çözüm sunmuyor; ikisinin de iyi bildiği birşey var sokak ağzıyla siyaset yapmak, boş laf ebeliği yapmak. Artık çözüm ortaya koyan, dış ve iç politikada reel politikaları olan lider şahsiyetleri iktidar etmenin zamanı gelmiştir sizce de öyle değil mi? Öyle ise bu lider şahsiyet kim olmalıdır? Bence tartışmamız gereken en önemli konu bu olmalıdır... __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|