"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Herkese Selam/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Herkese Selam Beni ne kadar farkedeceksiniz bilmiyorum ama,ortada bir gerçek varsa,o da uzun zamandır sizleri takip ediyor olmamdır.Her birinizin sözcüklerinden ayrı ayrı anlamlar buldum ve böylece aranıza katılmayı istedim,o nedenle hepinize selam diyerek başlamak istiyorum. (Talan edilmiş tüm aşklaradır öfkem,görünen ve görünmeyen tüm zamanlarda, Bir ışık olmalıydı yalanlara yakılan,sonra örselenmeliydi her hastalık gibi yitirilen aşkın, Bir damla kadar berrak ve bir damar kadar gergin olmalıydı tüm parçalanan, Bir çığlık tufanı kopmalıydı ayrılıklara ve her birleşmede bir cam kesiği gibi öfke kusmalıydı tutsaklığa. Yolcusu olunan yolun habercisi olmalıydı,sonra elinde bıçağıyla tüm kayaları dilim dilim etmeliydi kurbanlık adak niyetine,günlerce ağlamalıydı kaybolan yılların seferinde!) |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| hoşgeldin abromoviç |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Talan edilmiş tüm aşklaradır öfkem,görünen ve görünmeyen tüm zamanlarda. Bir ışık olmalıydı karanlığa yakılan, aydınlığı sevdiğinde yaşamış sevgilinin elinden. Gülümseyen gözler bakmalıydı kalbini tutsak eden sevgilinin ağzından çıkan "git" sözüne bile aldırış etmeden. Ayrılığın ektiği tohumlardan yemyeşil kavuşmalar bitmeliydi sevenler bitmeden. Bir çığlık da benden o tohumlara gözyaşlarıyla hayat suyu vermeyi unutanlara,unutturulanlara.... Hoşgeldin abromoviç... maxim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-05-07 00:55 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şeytan Tüyü Var Belki!Belki Tesadüf!Bak Hemen Farkettirdin Kendini!Hoşgeldin Abromovi Hoşgeldin Abromoviç! Gel diyorum, usulca terk edilen sevinçleri izle göçecek kuşlardan düşen açacak güneşlerin yüzünden bana ayırdığın akisler içinde kanat sesleriyle kırılmış seni seviyorum ey gözlerinden kırmızı yaşlar akan minik balıkçı! geçecek bulutlar aramızdan huzur ister hüzün sever bulutları gönlümün kapılarına bulaşmış yüzün seni dost gibi isterim yansan gövdeni kucaklamaya gelirim kanat sesleriyle bahara gidiyormuş gibi balıkçılar gibi usulca terk ederim kötü kokularımı ömrümün üzerinden ve serin bir esintidir parıldamak yan yana meleklerin ucundan kıvrılır ışık yırtılan siperin içeri girer ansızın yaldızlı renkleriyle çıplaklığın bakamam yeltenemem... Çağdaş Fatih Aktaş Epigon Yayınları,2003 Sayfa 31 Sevgiler, doğançay |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Hoşgeldiniz Belki de Tanrı bu gün için sakladığından beklediniz! __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Kırlangıç Uzaktı,çöldü,bir damla suya ihtiyaç vardı ve narin ve ince bir kabahat gibiydi,söylenen ve söylenmeyen tüm doğrular üzerinde.... Bir ırmağa dönüşüyordu her teprenmesi,yarının kuraklık getirecek tüm gerçekliğine rağmen..... |
|
| #7 | ||
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Alıntı:
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|