"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Size göre seçimlerden çıkacak en kötü sonuç ne olurdu ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Size göre seçimlerden çıkacak en kötü sonuç ne olurdu ? Size göre seçimlerden çıkacak en kötü sonuç ne olurdu ? __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| AKP ve CHP'nin aldığı her fazladan oy bu millet için en büyük tehlikedir __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #3 | |
| AKP- demokrat parti koalisyonu |
|
| #4 | |
| Bana göre: Seçimlerden zaten halkımız için pek hayırlı bir sonuç çıkmayacak. Çünkü, yine medya tekellerinin ve anketlerin yönlendirmesiyle, oylar AB'ye girme yanlısı ve Amerika'yı stratejik ortak gören İMF'ci partilere akacak ! Ancak, seçimlerden yine 2 partili bir meclisin çıkması ve yine oyların büyük bir bölümünün mecliste temsil edilmemesi, bana göre en kötü sonuçtur. DSP'nin birkaç milletvekiliyle CHP çatısı altında meclise girmesi de bu sonucun daha da kötü olmasını değiştirmeyecektir. Umarım bu en kötü ihtimaller gerçekleşmez. Umarım en azından, meclise ekonomi, AB'ye girme, dış ilişkiler, sendikal haklar gibi konularda farklı düşünen partiler de meclise girer... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-05-07 20:20 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| En kötü sonuç AKP olurdu ki korkarım olacak olan da bu zaten... Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın Gılgamış bu dileğiniz bizim de en büyük temennimiz ama olacak olan şey ortada. Görünen köy kılavuz istemez yani AKP yine başımızda... __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #7 | |
| Ben bundan pek emin değilim. DP meclise giremeyebilir. Yalnızca MHP, CHP ve AKP girerse, MHP AKP ile koalisyon yapmayabilir... __________________
|
| #8 | |
| Bu koalisyon bana göre de, ülkenin durumunun ağırlaşmasını hızlandırır... __________________
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Çıkacak en kötü sonuç bellidir. Her zamanki gibi sandıktan ABD çıkacak.. __________________
Yok! |
|
| #10 | |
| Ya da ABD-AB koalisyonu desek ?!. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|