"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sağ sol palavra en büyük Aydın Amca/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Biz birbirimiz yerken Doğan baba yine yapacağını yaptı. Sabah gazetesinin sıkıştırmasıyla ortaya çıkan vergi borcu bir günde yarı yarıya azaltıldı.Maliye Bakanlığı ile yürütülen görüşmelerden sonra Doğan tamam ben öderim ama siz de azıcık azaltın demiş.Unakıtan emmi de lafı mı olur deyip çeyrek milyar doları bir kalemde silmiş.Düşünün biz bu paranın dört katı için ülkeyi IMF ye parselledik.Bir de şu var.Bu ceza ilk başta milyar dolardan yüksekti.Azaltıla azaltıla bu hale geldi. Mehmetçik dağlarda ölsün, aydınlar şehirlerde.Sağcılar solcular birbirini yesin.Vız gelir.Bu ülkede birileri hep kazanıyor.Bundan sonrada kazanmaya devam edecek. AKP yi de tebrik etmek lazım. ne hortum kesmiş ama...Devlete bir günde 750 milyon dolar kaybettirdi.http://www.yenisafak.com.tr/ekonomi/.../iyice/küçüldü __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-05-07 10:33 . |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Benim bildiğim borç 1 milyar ytlyi geçiyordu.Yarı yarıya indirim yapıldı deniyor ancak borç 250 milyon ytl. Maliyede bölme işlemini bilen yok galiba! Birde sıkılmadan kendi tvlerinde gazetelerinde borcumuzu ödüyoruz diyorlar. Yaklaşık iki ay önce inkar ettiler ve mahkemeye gideceğiz dediler.Şimdide ödüyoruz diyorlar. Kemal Amca ile Aydın Amcaya hayırlı işler dileriz...Malum seçim zamanı! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Bursa
| sayın kene 55 maliyede hükümette bölmeyi çok iyi biliyor ama matematiksel olarak değil başka türlü............. |
|
| |
| #5 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
![]() __________________
Nokta ile Virgül arasında çok fark vardır nokta sondur virgül ise kısa bir durma manasına gelir.Önümüze virgül koyanlara Fikirlerimizle nokta koyacağız | |
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Kapitalist Türkiye artık mide bulandırıyor... ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın bozkır güzel bir haber; Bnde bugün takvimde aynı haberle ile,bir başka açı yakalamıştım. Bir profösürün bu şekilde hareket etmesi beni gerçekten üzdü. Aydın doğanın neler yaptığı herkezce bilinen bir gerçekte, Prof ünvanlı kişilerin bu şekilde hareket etmesi çok üzücü. http://www.takvim.com.tr/eko106.html Bu haberede bir göz atın. Saygılar |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| aklıma güzel bir söz geldi, affınıza sığınarak yazıyorum... Körlerle sağırlar, birbirini ağırlar... ![]() |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Almanya
| Bozkir arkadas süper bir yazi yazmis biz birbirimizi yerken diye gercekten cok dogru arkadasim ama bizi bu hallere düsürüp onlar kendi oyunlarini arkamizdan hep oynuyolar sadece sonuc su oluyo bizler gündem konusu oluyoruz onlarin yaptiklari sessizlik icerisinde yürüsün diye. Senin benim vergimden alirlar onuda olmazsa bizi yine amerikaya borclandirirlar bir Dogan beyfendi icin ne var canim biz onlar icin calisiyoruz vergi ödüyoruz 1 milyarin lafimi olur. Saygilar __________________
[COLOR=Red][SIZE=3]Ev herseydir. Özgür Filistin Halki[/SIZE][/COLOR] |
|
| #10 | ||
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir/Kıbrıs
| Alıntı:
750 milyon dollara misafirlik mi olur? ![]() __________________
harf nedir harf? üzüm bağının çiti değil mi? harfi, sesi, sözü birbirine çarpıp paramparça edeyim de onlar olmadan konuşmaya başlayayım seninle. [mevlana] | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|