"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Çelik: Diyanetten Milli Eğitim'e 836 atama yaptık/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 28 Kasım 2002’den, bu yılın Nisan ayına kadar Diyanet İşleri Başkanlığından bakanlığa toplam 836 kişinin atamasının yapıldığını bildirdi. DİYANETTEN YAPILAN ATAMALAR "28 Aralık 2002 tarihinden Nisan 2007 tarihine kadar Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarından bakanlığımıza 833’ü öğretmen, 3’ü diğer hizmet sınıflarından olmak üzere toplam 836 kişi naklen atanmıştır. Haberin tamamı :http://www.milliyet.com.tr/2007/05/12/son/sonsiy04.asp Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açıklaması bu şekilde... Saygılarla...Harbey.... |
|
| |
| #2 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Evet sayin Harbey, Bu haber beni hic sasirtmadi nedense. Bu ulkede ogretmen alimlarini incelemek yeterli olur. 1000 tane "din kulturu ve ahlak bilgisi" (Ki nasil din ve ahlak dersi ayni isim altinda verilir halen sasarim) ogretmeni alinirken buna karsilik "felsefe grubu ogretmeni" kadrosu sadece 20'dir. Bu ulke insani'nin dusunmesi istenmiyor. |
|
| |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Felsefe eğitimi çok önemli...İnsan beyninin ufuklarını açan bir bilim dalı...Son yıllarda felsefe eğitimi ve eğitmenlerinde daralmalar olduğu gerçek.. Ancak okuma alışkanlığına sahip olmayan bir toplum yapımız olduğunu da itiraf etmek zorundayız...Kütüphanemde küçümsenmeyecek sayıda olan felsefe kitaplarının bir çoğunun menşei, çok eskisinden başlamak üzere,yeni tarihlileri de olan MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI yayınlarına ait...Bir çoğuda MEB satış merkezlerinden satın alma... Din eğitimine gelince....Bu ülkede din inancı realitedir...İnanan inanır,inanmayan inanmaz......Ancak inananların din eğitimleri ehil olan ve bu konuda ehliyetli kimseler tarafından verilmek zorunda...Aksi halde neler olduğunu üfürükçü,cahil cühela insanların anlattıklarını din zannedenlerin düştükleri durumları görüyoruz.... Saygılarla...............Harbey.............. harbey Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-05-07 17:52 . | |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Türk eğitim sistemini karanlığa sürüklemek isteyen ve modern eğitimi yozlaştırmak isteyen hükümetimizden yeni bir hamle daha.Akademik eğitimini tamamlamış ve uzun süre atama bekleyen öğretmen adayları yerine diyanet kadrolarından insanlar göreve getiriliyor ve laik eğitime yeni bir darbe daha vuruluyor.Genç nesil ise bu laik ve Atatürkçü eğitimle alakası olmayanların kollarına bırakılıyor.Bu düzen ne kadar daha devam eder bilinmez ama bu düzene dur demenin vaktinin geldiğini düşünüyorum..... |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sayın Çelik yanlış yerde bakanlık yapıyor biz kendisinin görevinden istifa edip doğrudan diyanet işleri başkanlığında , başkan olarak görmek istiyoruz ki konumuna uyacak en güzel kisve bu olur herhalde. Devletin tüm kadroları imam tayfasına peşkeş çektirilmiş durumda KPSS atamalarında her atamada 1,500 imam-hatip 1,500 ilahiyat önlisans'tan ve bir o kadarda ilahyat fakültesinden atama yapıldığı düşünülürse bu kadar hatibin nerelere doluşturulduğunu siz sayın okurlarımıza bırakıyorum ki 836'sının nerede olduğu bizzat bakan tarafından itiraf edilmiştir. AKP Cumhuriyet tarihinin çift kaşarlı kadrolaşmasını yapmıştır |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Müezzin edalı şahsiyetler devletin en tepesine oturursa ne onların bakanlarında ne de vekillerinden hayır beklemek abesle iştigal buyurur. Halkın kutsal değerlerini siyasi emellerine alet eden AKP , bunun bedeli ağır bir biçimde ödeyecektir , er yada geç. Zaten AKP'nin savunuculuğunu üstlenen tipler incelendiğinde bir çoğunun kökeninin radikal islam yahut çevresinden geldiği görülecektir. Aldatmaca anketlerle bir yere varılamayacağını Türk Milleti bu iktidara gösterecektir. Henüz 2002 yılında yapılan sahtekarlığı (4,000,000 mükrerrer oy) ve akabinde kimin iktidara geldiğnin unutmadık.Sahtekarlıklara geçit yok ! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|