| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Reklamsız ve bindirilmemiş kıtalarla AKP ve Erzurum mitingi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Mar 2007
| Bu ülkede kamplaşmayı yaratmak isteyenlerin tek cephe halinde cumhuriyet mitingleri adı altında toplumu kamplaştırarak ve aylarca reklamlar yaparak ve devletin bir takım kurum ve kuruluşlarının başındaki insanlar bizler tarafız ve bizler bu mitinglere katılacağız ve herkesinde katılmak zorunda olduğunu aylarca söylemelerine rağmen Turkiyenin dört bir tarafından bedava kalkan otobusler ile ve bir takım baskılarıda hesaba katığımız zaman.. bugün AKP erzurum gibi doğu anadolu ilimizde yaptığı mitingi bindirilmemiş kıtalar olarak turkiyenin dört bir tarafından gelen insanlar ile değil sadece erzurum halkının katıldığı bu büyük mitinge baktığımız zaman sanırım bu ülkede bir takım insanlar gercek manada bu halkı ya tanımıyorlar veya bu halkı ve bu halkın iradesini tanımayaçaklarınımı söylemek istiyorlar bunu anlamak zor... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=84368 __________________
Hakaret ve küfür tehdit ederek bir yere varmayı düşünen gafiller.. forum ve yazarlara saygı duyarak forum saygısını düşürmek yerine.. emailmize küfür ve hakaret yağdırabilirler... rustemizal Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-05-07 17:10 . |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
AKP'nin Erzurum'da organize ettiği mitinge katılanların sadece Erzurum halkı olduğunu ve bindirilmiş kıtalar olmadığını nereden çıkardınız? Elinizde somut bir veri var mı? Ki AKP'nin bir çok mitingi bindirilmiş kıtalarca yapılır. Ayrıca Erzurum politik eğilim olarak her zaman aşırı sağa prim vermiştir. AKP'nin burayı seçmesi tesadüf değil. AKP mazlum rolü oynayarak oy almaya çalışıyor. Ancak halkımız güçsüz gördüğüne acır ama peşinden gitmez. Bu arada yarın sizin tabirinizle Gavur İzmir'de miting var. İzle ve ders çıkar. Erzurum'daki bir avuç insanı abartma. | |
|
| #3 | ||
Ayrıldı
| Alıntı:
neyse seçim geldiğinde neyin bir avuç olup olmadığını göreceğiz __________________
Hakaret ve küfür tehdit ederek bir yere varmayı düşünen gafiller.. forum ve yazarlara saygı duyarak forum saygısını düşürmek yerine.. emailmize küfür ve hakaret yağdırabilirler... | |
|
| #4 | |
Ayrıldı
| Sanırım edip akbayarım cumhuriyet mitinginde vereceği konserle pkk'da verdiği konsere bakarsanız cumhuriyet mitingini ve pkk konserini düzenleyin organizatörlerinin kimler ve nasıl düşündükleri edip akyabramda ortak buluşmalarında beli olsa gerek... http://www.objektifhaber.com/yeni/ob...?id=2O33O91287 __________________
Hakaret ve küfür tehdit ederek bir yere varmayı düşünen gafiller.. forum ve yazarlara saygı duyarak forum saygısını düşürmek yerine.. emailmize küfür ve hakaret yağdırabilirler... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sayın Rustemizal; Galiba farkında değilsiniz ama sizde tıpkı tandoğanda, çağlayanda miting düzenleyenler gibi 2 taraftan birisiniz. Bu ülkede iki taraf var.Bir taraf Akp bir taraf Chp.Bu durumun en büyük yaratıcısı Sayın Başbakandır.Tabiki bunda Sayın Baykalın payıda büyüktür. Erzurumdaki mitinge bir bakın.11 Bakan, milletvekilleri,Başbakan toplu halde Erzuruma partilerinin propagandasını yapmak için gitmişler. Bir de utanmadan Erzuruma açılışlar için gittiklerini söylüyorlar.Siz farkında değilsiniz ama T.C. giderek parti devleti olmaya doğru ilerliyor. Peki propagandalarını yaparken kimin imkanlarından yararlanıyorlar.Elbetteki devletin.Erzurum Büyükşehir Belediyesi ücretsiz otobüs kaldırıyor.Diğer partilerde bu bedava otobüs işinden yararlanabilecekmi.Tabiki hayır.Yani seçimlerde diğer partilere göre 1-0 önde giriyorlar.Devlet kudretini kendi çıkarları için kullanıyorlar. Sizce bu durum doğru mu? |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Sonuçta bir kalabalık.... Ama oradaki kalabalıkla sandıkta mücadele etmesi gereken Cumhuriyet mitingi kalabalıklarını karşılaştırılırken dikkat etmek gerekir.. Erzurumda bir siyasi irade var, ortak noktada buluşulan bir parti ve Cumhuriyet mitinglerinde paramparça partileri birleştirip üstelik CHP'ye, Baykal'a oy verilmesini istiyorlar bağıra, bağıra.... Yani AKP'nin kalabalığı siyaseten iyi öörgütlenmiş kalabalıklar olmakla birlikte partisel ayrılıklar da taşımıyorlar... Ya Cumhuriyet mitingleri ... ??? Sizce bu sahte solu toparlama harekatına dönmedi mi ? İnsanlar güvenerek,rahatça CHP veya CHP - DSP birlikteliğine oy verebilirler mi sizce ? Bu kalabalığı ortak bir siyasi iradeye dönüştüremeyen sendika,sivil toplum,dernek yöneticileri ne ölçüde yetenekli sizce ? Yani işin özü AKP'nin kalabalığı az dahi olsa teşkilatlı olmaktan kazanıyorlar ve bence artık Cumhuriyet mitingindeki kalabalıkları bir araya getirebilmek çok geç... 1-2 doğru adres var onlar da Soros medyasının ablukasında yok oluyorlar. Yanlış anlaşılmasın ben o mitinglere katılanları değil düzenleyenleri eleştiriyorum yanlış adres gösterdikleri ve doğru partileri görmezden geldikleri için halkı bu adreste birleşmeye davet etmedikleri için. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-05-07 20:19 . | |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Başbakan için ücretsiz yolcu taşıdılar ERZURUM’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı miting için adeta seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşım araçlarında dört saatlik ücretsiz taşıma yaptı. Tüm halk otobüsleri ve minibüsler araçlarına bayrak astı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum gezisi için Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Ahmet Küçükler, kentteki tüm bilboardları Başbakan’ın posterleriyle donattı. Bayrak ve flamalar için İtfaiye Müdürlüğü’nü görevlendiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bugün saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda toplanmalarını sağlamak için tüm toplu ulaşım araçlarında ücret alınmasını yasakladı. Otobüs ve minibüslerin önüne Türk bayrağı asılırken, araç içine asılan yazılı duyuruda ‘12 Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 09.00- 13.00 arası halkımız tüm toplu taşıma araçlarında ücretsiz taşınacaktır’ denildi. Vatandaşların ilgisini toplamak amacıyla Cumhuriyet Caddesi’ndeki AKP İl Başkanlığı binası önünde sabah saatlerinden itibaren davul- zurna çalınmaya başlandı. İl Başkanlığı binasının önünde toplanan vatandaşlar çevre il, ilçe ve köylerden gelenler vatandaşlar otobüsler ve minibüslerle havalimanına taşındı. Sabah saatlerinden itibaren Başbakan Erdoğan’ın İstasyon Meydanı’nda yapacağı toplu açılış töreni için hazırlık yapan Emniyet Müdürlüğü, kent içerisindeki çok sayıda karayolunu güvenlik nedeniyle ulaşıma kapattı. ... Haberin devamı için : http://www.milliyet.com.tr/2007/05/12/son/sonsiy14.asp AKP'nin Bindirilmiş Kıtaları , Cumhuriyet Evlatlarına Vız Gelir Tırıs Gider |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Ben Erzurum'da yaşadığım için söyleyeyim buradaki kalablık küçümsenecek bir kalabalık değildi.Erzurum halkının büyük bir kısmı akp ye oy veriyor burada. Akp mhp ve dtp liderlik mücadelesi veriyor. Ama akp tabikide galip. Burada durumlar kötü gözüküyor dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Ayrıca birşey daha paylaşayım; Akp bir pankartına "startı dadaşlar diyarından veriyoruz" yazmış. Acayip derecede sinir oldum.Start vermekte ne?TDK sözlüğünde de olan birşey ama Erzurum da akp nin hitap ettiği kesimin bu terimi pekte bildiğini sanmıyorum.Amerika da olsa Tayyip bu güzel ingilizcesiyle bayağı oy alırdı (burada da almıyor değil ya )saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
![]() Bende Cumhuriyet cad. de oturuyorum ve kafam şişti ne diyim korkunç bir sabahtı. Tayyip ağa pek fazla ahımı aldı ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #10 | |
Ayrıldı
| evet sayın kene sn genelkurmay başkanının ben tarafım dediği gibi bende tarafım ve ben despotizimden ayrışmadan kampalşmadan böl parçala yönetenlerden yana taraf değilim ben demokrasiden yana tarafım... ve ben ömrümde akp oy vermedim fakat demokrasi adına kendi adıma bu defa akp ye oy vermeyi kendime borç biliyorum... olay budur buda benim şahsi fikirim ve hayat anlayışımdır... __________________
Hakaret ve küfür tehdit ederek bir yere varmayı düşünen gafiller.. forum ve yazarlara saygı duyarak forum saygısını düşürmek yerine.. emailmize küfür ve hakaret yağdırabilirler... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|