"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski12-05-07, 20:48  #1
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul
Dilara

Arkadaşlar, belki vaktinizi benim için boşa harcamış olacaksınız. Yani bunu okurken...

Ama canım o kadar sıkkın ki ve emin olun abartmıyorum buradan başka beni rahatlatan ve teselli eden başka bir yer yok. Burası benim başka bir dünyam gibi.

Moralim çok bozuk, bunu buraya yazıp görmeden dost saydığım herkesle paylaşmak istedim sadece biraz olsun içimi rahatlatmak, dökmek için. Hayat başından beri çok olumsuz benim için ama yine de yaşamayı çok seviyorum. Bir zamanlar içten gülerdim gerçekten şimdi onu da kaybettim ve artık gülemiyorum. Sahte gülüşlerin dışında tabii. Yüzümü güldürecek hiç bir şey yok, arada bir burada gülüyor işte bir de buradan kazandığım dostlarım sayesinde onlar kendilerini biliyorlar Bakın güldüm...

SAdece paylaşmak istedim, hayat bana daha nelerle gelecek hiç bir fikrim yok, ama bu güne kadar olduğu gibi olmasın yeter ki. Mutlu olmak istiyorum. Bu bu kadar zor mu? Bir gülüş, sabaha güzel bir şekilde uyanmak, gece güzel uyumak, gün içinde karamsarlıktan uzak yaşamak bu kadar zor mu...
Şükredecek çok şeyim var belki de ama o kadar gölgede kalıyorlar ki.
Burayı ve sizi gerçekten seviyorum. SAğcısını, solcusunu, düşmanını, dostunu hepinizi seviyorum...

Teşekkürler.
Eski12-05-07, 20:55  #2
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Biz de sizi seviyoruz

En azından kendi adıma söyliyim.
Eski12-05-07, 20:57  #3
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın ReMaT şöyle demiş:

Mesajı Göster
Biz de sizi seviyoruz

En azından kendi adıma söyliyim.
Teşekkür ederim sayın Remat..
Eski12-05-07, 21:57  #4
sosyologgg
Dergi Felsefe Sorumlusu

sosyologgg'nın Avatarı

Ülke / Şehir: yerküre

Sevgili dilara seni çok iyi anlıyorum ve tanımasamda seni çok seviyorum.istersen özelden mesaj atabilirsin msn adresimi vereyim konuşalım uygun olduğun bir ara.Kendi yaralarımı sarmaya çalışırken sana da yardım ederim belkiMerhemim yok,sargı bezimse çok az ama paylaşırım.Sevgiler...
Eski12-05-07, 22:59  #5
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007
dişleri görmek istiyoruzzzz...

Alıntı:
Sayın Dilara şöyle demiş:

Mesajı Göster
Arkadaşlar, belki vaktinizi benim için boşa harcamış olacaksınız. Yani bunu okurken...

Ama canım o kadar sıkkın ki ve emin olun abartmıyorum buradan başka beni rahatlatan ve teselli eden başka bir yer yok. Burası benim başka bir dünyam gibi.

Moralim çok bozuk, bunu buraya yazıp görmeden dost saydığım herkesle paylaşmak istedim sadece biraz olsun içimi rahatlatmak, dökmek için. Hayat başından beri çok olumsuz benim için ama yine de yaşamayı çok seviyorum. Bir zamanlar içten gülerdim gerçekten şimdi onu da kaybettim ve artık gülemiyorum. Sahte gülüşlerin dışında tabii. Yüzümü güldürecek hiç bir şey yok, arada bir burada gülüyor işte bir de buradan kazandığım dostlarım sayesinde onlar kendilerini biliyorlar Bakın güldüm...

SAdece paylaşmak istedim, hayat bana daha nelerle gelecek hiç bir fikrim yok, ama bu güne kadar olduğu gibi olmasın yeter ki. Mutlu olmak istiyorum. Bu bu kadar zor mu? Bir gülüş, sabaha güzel bir şekilde uyanmak, gece güzel uyumak, gün içinde karamsarlıktan uzak yaşamak bu kadar zor mu...
Şükredecek çok şeyim var belki de ama o kadar gölgede kalıyorlar ki.
Burayı ve sizi gerçekten seviyorum. SAğcısını, solcusunu, düşmanını, dostunu hepinizi seviyorum...

Teşekkürler.
sayın dilara, forum hakkında ki düşüncelerinize aynen katılıyorum. Gerçekten yazıyazla google da yaptığım bir arama sonucu tanışmıştım. Ve iyi ki de tanışmışım. Evet gerçekten yazıyazla tanışmaktan mutluyum. burada benimde gerçekten değer verdiğim bir çok insanla karşılaştım. Sayın aniballe bile tanışmaktan mutluyum.

Hatta her şeye rağmen, her türlü mantıksızlığa rağmen tanıdığım için gerçekten memnunum ve ömrümün sonuna kadar da unutabileceğimi sanmıyorum. Belki de yine büyük konuştum bilemiyorum.

Her ne kadar sinirlendiğim zamanlar da olsa, her ne kadar aklımın etkisiz kaldığı anlar da olsa evet burayı seviyorum.

Mutlu olmak zor mu diye sormuşunuz. bundan bir ay önce sorsanız cevabım hayır olurdu. mutlu olmak, neşeli hissetmek gerçekten de çok basit belki de dünyanın en kolay işi. Sadece olan olaylarda ki komik noktaları bulacaksınız o kadar. ama şimdi o kadar da kolay olmadığını düşünüyorum artık.

Ha tavsiyem şu, her zaman neşeli gözükün çevrenizde; çünkü emin olun sizden güç alan o kadar insan vardır ki. bırakın somurtmayı, bir gün gülümsemeniz olmasa yüzünüzde hemen onlar somurtmaya başlar. Kendiniz için olmasa da başkaları için neşeli olacaksınız, hiç değilse rol keseceksiniz. Bakın benim okulda birkaç lakabım vardır. biri de psikologdur. çünkü morali en bozuk kişiyi bile belli süre sonra güldürmeyi başarırım. Ha o an ben nasılım derseniz, belki içimden ağlamak geliyordur, ama emin olun ağlayıp rahatlamaktan başkalarını güldürüp rahatlamak daha güzel.

Neyse bakın benim çene açıldı mı durmaz bir türlü. yazdık yine bir sürü bişeyler. kısaca emin olun hayatın mutlaka gülünecek bir yanı vardır. bakın şimdi moralim çok da iyi değil ama kafamdakilerin, hayalden öteye gidemeyecek şeylerin en absürd yanlarını düşünüyrum ve gülüyorum. Yapılacak budur.

Tekrar kusura bakmayın, ben kaptırdım mı giderim böyle.

Saygılarımla (size ve tüm yazıyaz ailesin)
Ulukoca is offline  
Eski13-05-07, 00:00  #6
charon
Kültür-Sanat

charon'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Umutlu şeyler yazmak isterdim...
Neyse;iyiki sende burdasın...
Eski13-05-07, 01:31  #7
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Sayın Dilara bir süre sonra aile gözüyle baktığımız, çok iyi dostlar kazandığımız bu forum hakkında söylediklerinize katılıyorum.

Canınızın sıkkınlığına gelince, yeni arayışlara girin. Nasıl olsa hayat aktıkça sizi yenileyecek; ancak siz bu yenilemeye yardımcı olabilirsiniz. Farklılaşın bir süre. Gerçekten işe yarıyor.

Sabah kalktıgınızda mutlaka bardağın dolu tarafına bakın. Boş tarafı size her zaman rahatsızlık verecektir. Bütün ters giden işler gözünüzde büyüyecektir.

İyi şeyler düşünün ve pozitif olun..

Yeniden neşe dolmanız dileğimle...

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is online now  
Eski13-05-07, 01:50  #8
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Sevgili Dilara hayattan her zaman umduğunuzu bulamazsınız,her şey bir anda ters gidebilir bunu en iyi bilenlerden biri olarak yaşama sevincinizi yitirmeyin,her zaman hayata olumlu yandan bakın,bir süre sonra her şeyi farklı gözle göreceksiniz.

Zaman her şeyin ilacıdır buna inananlardanım.
Eski13-05-07, 10:05  #9
şokella

şokella'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Ülke / Şehir: far far away...

o kadar benzerki seninle yaşadıklarımız..gerçi benmkiler senn dağının yanında tepe gibi kalıyor ama olsun...

o kadar sevdim ki ben seni.iyi ki üye oldum yazıyaz'a ve iyi ki tanıştık seninle...şaşırıyorum kendime bu kadar kısa sürede nasıl sevdim ben seni diye ama cidden bilmiyorum.sadece sevdim.ben fiziksel olarak yanında hiç bulunamayacak olsam da manevi olarak hep yanındayım...gerektiğinde de arkanda...
mutlu olabilceğin o kadar çok şey var ki aslında şu kocaman dünyada..kolay değil yaşamın ama daha önce de dediğim gibi sana; artık bencil olmak gerekiyor bu hayatta.
canını sıkanı ne pahasına olursa olsun çıkaracaksın hayatından..
yaptım ve şimdi huzurluyum..(geriye bir kişi kaldı o da çıkmak üzere)
yataktan gülümsemeyle kalkmamana ne sebep varsa yok edeceksin...
sen çok iyi birisin biliyorum.haketmediklerini yaşıyor olabilirsin ama bu bundan sonrasının da kötü olacağı anlamına gelmez değil mi?
çok kocaman seviyorum ben seni
biz varız ya,yazıyaz var..
hadi bakayım ben tüm klişeliğimle yazımı sonlandırırken gülümse şöyle bi şimdi.
Eski13-05-07, 11:08  #10
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Arkadaşlar, Pazar günü işe geldim, ilk defa işe gelip ekranı açtığımda bu kadar seviniyorum sanırım. HEpinize çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ve bir o kadar daha şükrettim şimdi yazıyaz ailesinden olduğuma.
Ve asla ne olursa olsun burayı bırakmayacağım. TEk tek hepiniz bir sürü şey yazmışsınız, tavsiyelerde bulunmuşsunuz, emin olun çok duygulandım bana zaman ayırdıığnız için. Ya ben sizi çok seviyorum...

Bugünümü mutlu kılan sizsiniz şu an,,,

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı