| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Egemenlik kayıtsız şartsız allah'ındır./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: Kadıköy
| Egemenlik kayıtsız şartsız allah'ındır. Sevgili ve pek muhterem başbakanın müptedi sözlerini duymak ister misiniz? Traji-komik sözler bunlar Hem gülün, hem sinirlenin, hem tanıyın hem de öğrenin Buyrun efendim... Dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum.http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c Not: Sanırım YouTube fonksiyonu çalışmamaktadır. O yüzden link verdim. __________________
*Savaş herşeyin babasıdır! *Cesaretini kaybetmiş insan herşeyini kaybetmiştir! *Şeytanı yenemezsin, sadece karşı gelirsin. O yüzden şeytanla savaş bitmez... mipodrall Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-05-07 13:55 .Sebep: YouTube sorunu |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Çok doğru söylemiş. Evet egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır. Video için teşekkürler. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|