"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ölümsüz Fani/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ölümsüz Fani Bir sabah yatağınızdan usulca doğruldunuz. Gözlerinizi ovuşturup ellerinizi çekince aniden şok oldunuz. Dünya gibi bir yerdesiniz fakat heryer çöl... Yataktan kalktınız ve avazınız çıktığı kadar bağrındınız "kimse yok muuu?" diye ama nafile. sesinizi duyan kimse yok. Yatağınızın üzerine oturdunuz ve buraya nasıl getirilmiş olduğunuzu düşünmeye başladınız. Tam o sırada yatağın yanında üzerinde bir kertenkelenin gezindiği kağıt parçası gözünüze ilişti. Eğilip aldınız ve içinde yazanlar şöyleydi : "Artık ölümsüzsün! Acıkacaksın; bunun için bu dünyada yanlızca yılanlar, fareler, kertenkeleler ve sinekler var. Bunlarla karnını doyur. Susayacaksın; 5 günde bir yağmur yağar bundan yararlan. Araç gereç yapabileceğin toprak, o hayvanlar ve sen varsın. Artık mutlu ol! Özgürsün! Ölümsüzsün! 1 yıl değil, 10 yıl değil 25 veya 60 yıl hiç değil sonsuza kadar burda yaşayabileceksin. Gülümse! Ölümsüzsün! " Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir rüya gördüm ve şunu merak ettim bu durumlar gerçekten olsa ben öyle bir yerde sonsuza kadar ne yaparım ? Bunu birde şimdi size soruyorum. Siz böyle bir yerde neler yapardınız ? __________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- |
|
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Eğer ölemiyorsam yapacak birşey yok, o şartlarda yaşamaya çalışırım. Bir de o yazıyı yazan kimse ondan isteklerim olur ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Yaşamaya çalışmak için, elimden geleni... Başka ne yapabilirim ki? __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|