"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Ölümsüz Fani

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski14-05-07, 02:56  #1
elektron
Onay bekleyen
Yazar Adayı

elektron'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: İstanbul
Ölümsüz Fani

Bir sabah yatağınızdan usulca doğruldunuz. Gözlerinizi ovuşturup ellerinizi çekince aniden şok oldunuz. Dünya gibi bir yerdesiniz fakat heryer çöl...

Yataktan kalktınız ve avazınız çıktığı kadar bağrındınız "kimse yok muuu?" diye ama nafile. sesinizi duyan kimse yok. Yatağınızın üzerine oturdunuz ve buraya nasıl getirilmiş olduğunuzu düşünmeye başladınız.

Tam o sırada yatağın yanında üzerinde bir kertenkelenin gezindiği kağıt parçası gözünüze ilişti. Eğilip aldınız ve içinde yazanlar şöyleydi : "Artık ölümsüzsün! Acıkacaksın; bunun için bu dünyada yanlızca yılanlar, fareler, kertenkeleler ve sinekler var. Bunlarla karnını doyur. Susayacaksın; 5 günde bir yağmur yağar bundan yararlan. Araç gereç yapabileceğin toprak, o hayvanlar ve sen varsın. Artık mutlu ol! Özgürsün! Ölümsüzsün! 1 yıl değil, 10 yıl değil 25 veya 60 yıl hiç değil sonsuza kadar burda yaşayabileceksin. Gülümse! Ölümsüzsün! "

Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir rüya gördüm ve şunu merak ettim bu durumlar gerçekten olsa ben öyle bir yerde sonsuza kadar ne yaparım ?

Bunu birde şimdi size soruyorum. Siz böyle bir yerde neler yapardınız ?
elektron is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-05-07, 17:18  #2
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Eğer ölemiyorsam yapacak birşey yok, o şartlarda yaşamaya çalışırım. Bir de o yazıyı yazan kimse ondan isteklerim olur
Eski23-03-08, 13:07  #3
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Konu Hakk...

Alıntı:
Sayın elektron şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bir sabah yatağınızdan usulca doğruldunuz. Gözlerinizi ovuşturup ellerinizi çekince aniden şok oldunuz. Dünya gibi bir yerdesiniz fakat heryer çöl...

Yataktan kalktınız ve avazınız çıktığı kadar bağrındınız "kimse yok muuu?" diye ama nafile. sesinizi duyan kimse yok. Yatağınızın üzerine oturdunuz ve buraya nasıl getirilmiş olduğunuzu düşünmeye başladınız.

Tam o sırada yatağın yanında üzerinde bir kertenkelenin gezindiği kağıt parçası gözünüze ilişti. Eğilip aldınız ve içinde yazanlar şöyleydi : "Artık ölümsüzsün! Acıkacaksın; bunun için bu dünyada yanlızca yılanlar, fareler, kertenkeleler ve sinekler var. Bunlarla karnını doyur. Susayacaksın; 5 günde bir yağmur yağar bundan yararlan. Araç gereç yapabileceğin toprak, o hayvanlar ve sen varsın. Artık mutlu ol! Özgürsün! Ölümsüzsün! 1 yıl değil, 10 yıl değil 25 veya 60 yıl hiç değil sonsuza kadar burda yaşayabileceksin. Gülümse! Ölümsüzsün! "

Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir rüya gördüm ve şunu merak ettim bu durumlar gerçekten olsa ben öyle bir yerde sonsuza kadar ne yaparım ?

Bunu birde şimdi size soruyorum. Siz böyle bir yerde neler yapardınız ?

Yaşamaya çalışmak için, elimden geleni... Başka ne yapabilirim ki?

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı