| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
| Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresi Arkadaşlar ! Bu kongreyi takip etmenizi şiddetle öneriyorum Yer yerinden oynayacak Çok şey değişecek İşin ustası belli olacak... www.milliekonomimodeli.com Çağ değişiyor isimli resme tıklayarak kongrenin tanıtımını indirebilirsiniz... |
|
| #2 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| 2 defa ne gerek var duyan da izmir iktisat kongresi yeniden toplanıyor sanacak ! |
|
| #3 | |
| Ben çok önemli olduğunu olduğunu bildiğim için iki bölüme de yazdım. Neden sadece sana bu kadar rahatsız etti anlamadım. Sonuçta iki bölümü de ilgilendiriyor başlık. Ve Sonuçta Herkesin Yapabileceği Bir Kongre Değil... O yüzden izmir iktisat kongresiyle rahatça kıyaslayabilirsin ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın bekir__, Sitede hiçbir şey yazmıyor. Madem bilginiz var biraz aydınlatabilir misiniz beni? Temel felsefesi nedir bu ekonomik sistemin? Saygılar. |
|
| #5 | |
| sayın bekir siz İzmir İktisat Kongresinde alınan kararları anlayabilmiş özümseyebilmiş olsaydınız sözde 'milli ekonomi modellerine' ihtiyac duymadınız saygılar, |
|
| #6 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
İzmir İktisat kongresinde Liberalizm benimsenmiştir. Saygılar ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
| #7 | |
| pek katılmıyorum sayın turker ![]() |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
AKP nin avrupadan dilendiği parayla yaşıyoruz!!! | |
|
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| BTP iktidarında Avrupayla ilişkilerimiz nasıl oalcak Sayın Bekir. BAtı sınırımıza Türk Seddinimi inşa edeceğiz. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #10 | |
| Avrupaya olan borcumuzun tamamını ödeyip hayda yallah diyecez. Şimdi hadi ordan o kadar parayı nerden bulacaklar diyeceksin. Basacaz... IMF nin sakın basmayın enflasyon yukselir dedikleri parayı basıp hepsini sepetlicekler... Daha fazlası mı... İŞte daha falası da bu kongrede... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|