"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumda yazılarını okumaktan keyif aldıklarınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Arkadaşlar; Forumda gerçekten yazılarını keyifle okuduğunuz hatta foruma girmeden önce acaba on-line mıdırlar diye düşündüğünüz kişiler var mı? Çok keyifli bir konu olmasını ümit ediyorum. __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
|
| #2 | |
| Açılışı ben yapayım madem. İlk olarak sevgili Hoca ve sevgili Anibal. Bir de Sevgili nilsu var. Yazım dili çok yumuşak ve çok sakin fikirlerimizde ortak yanlarımızın olması da buna sebeptir diye düşünüyorum. Belkide hemcinsim olması da bir vesile dicem ama şaka ![]() Daha var tabi ilk aklıma gelenleri yazdım.. ![]() __________________
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sn. Doğançay'ın yazılarını özellikle takip ediyorum. Bir de sn Phidas var ama sanırım bir müddet uzak kalacak... |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| mcpo Elenorin Gılgamış,şeyist ve sayın doğançay. En çok sanırım sayın doğançay'ın yazılarını okumayı seviyorum. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #5 | |
| Bir de sevgili Elenorin ve yorum2006 var tabi... __________________
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| Forumumuzdaki yazarların çoğunu beğeni ile okuyorum zira kötü yazara pek yer yok gibi burada,her biri çok değerli insanlar... herkes kendince,kendi bildiğince yazıyor ve bunu olabildiğince öğretici ve keyif verici bir çerçeveye sığdırmayı başarabiliyorlar.. ancak bi isim söylemek gerekirse .. bende sayın Hoca'mın yazılarını beğeniyorum diyebilirim..Sn Remat herkesi saymış ama kendini oraya koymayı unutmuş... beğenerek izliyorum,saygılar ![]() __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kendi yazılarımı okumaktan çok keyif alıyorum ![]() __________________
Bu millet "bu muhalefe" minnet duymadı, duymuyor ve duymacaktır. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Ben sahsen ayrim yapamayacagim herkes guzel yaziyor hepsini keyifle okuyorum dusuncelerimiz ters olsada hepsini bir arkadasim gibi göruyorum Ben arada sirada sert cikarim kusura bakmasinlar __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Herkesin ayrı emeği var diye düşünüyorum... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yenileri pek fazla tanımıyorum. Eskilerden türker, hoca, melnur, petriçli nin yazılarını beğenerek okuduğumu söyleyebilirim. + artena. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|