"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Yalan nedir ? Hayatta yalan görünen doğrular, doğru görünen yalanlar var mıdır ? Mesela ?????? |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2005
| yalan insan hayatının belkıde omur boyunca vazgecılemeyecek unsuru en umulmadık zamanlarda yardımımıza yetısen aynı zamanda bızı yerden yere vuran ici sihir ve gercekle dolu bır duygu |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Is adami, ofisinde geç saatlere kadar sekreteri ile ciddi ciddi çalisir. Gec olmustur, günün yorgunluguna ek olarak acikmislardir. "Hadi cikalim artik, gidip bir seyler yeyip evlerimize gidelim" Cikarlar, bir lokantada iyi bir aksam yemegi yerler, biraz da alkol alirlar, sonra is adami, sekreterini evine birakir. O ara, sekreter, nezaketen, bir kahve icmek isteyip istemedigini sorar. Is adami da neden olmasin diye düsünüp kabul eder. Kahveyi icki izler, ickiden sonra ruhlar isinir ve birlikte olurlar. is adami kalkar, evine gider. Sabah 04 civaridir. Arabayi parkeder, cebinden bir tebesir cikartir, ceketine ve pantolonuna bir kac cizik atar biraz tebesir tozu serper ve iceri girer. Karisi ayakta beklemektedir. "Neredeydin ?" diye sorar. Is adami da: "Aysel'le geç saate kadar calistik, sonra yemege gittik, onu eve biraktim yemekten sonra, ama beni kahve icmege cagirdi. Kahveydi, sohbetti, ickiydi derken kendimizi yatakta bulduk. Ancak toparlandim, geç kaldim, özür dilerim karicim" der. "Yalanci ! Yine bütün gece o zibidi arkadaslarinla bilardo oynayip bira içtin di mi ! sen adam olmayacaksin ! Senin ruhun serseri !" )))) DAIMA DOGRUYU SÖYLEYIN, NASIL OLSA KARSINIZDAKI INANMAK ISTEDIGINE INANIR __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-01-06 03:43 . | |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| :-) ... Güzelmiş sayın canugur. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|