"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Moderatörler bakabilir mi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| merhabalar, ben esitlik, sabahtan beri foruma mesaj yazamıyorum nedendir sizce? ayarlarla falan oynamadım. Giriş yapılıyor ama yeni konu açma ve mesaj yapmak hakkınız yoktur diyor. Yurttaki bilgisayardandır dedim ama okuldan denedim az önce, yine olmadı. Ben de çareyi tekrar üye olmakta buldum ![]() Eski durumum düzelirse o kullanıcı adıyla yazmaya devam edeceğim, aslında değişiklik olur, bu isimle mi kalsam ![]() neyse, hoşçakalın arkadaşlar. __________________
Yepyeni bir güneş doğar dağların doruklarında Mutlu bir hayat filizlenir kavganın ufuklarında Yurdumun mutlu günleri mutlak gelen gündedir! |
| #2 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Aman Sayın eşitlik; Hiç eşitlik'ten populist'liğe geçiş yapılır mı?Size yakıştıramadım..! Mod. Arkadaşlar konuyla ilgilenirler,utku teknik konuda billdiğim kadarıyla iyidir. Bilmediğimiz bir vukuatınız varsa;o başka(!)! Sevgiler, doğançay |
| #4 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Şuan tuqu hatta değil. Geldiğinde ilgilenecektir sevgili eşitlik.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yeni geçtiğimiz Yazıyaz Gönüllüleri uygulamasının teknik düzenlemesi sırasında yaşanılan bir aksaklıktan ortaya çıkan bu sorun için özür dileriz. Söz konusu sorunun an itibariyle yaşanmıyor olması gerek. Sn.Eşitlik eski hesabınızdan tekrar girip , bir sorun olup olmadığını kontrol ederseniz sevinirim. |
| #6 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| az önce yeniden açıldı, kendi kendine nasıl oldu bilmiyorum, bilg. sahibine çekmiş olabilir Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın arkadaşlar.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #7 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. | |
| #8 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
![]() __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|