"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| bir arkadaşımız forumda en beğendiğiniz, okumaktan keyif aldığınız kişiler kim diye bir konu açmış. bende tam tersini yapayım istedim ![]() forumda en kızdığınız, geçinemediğiniz yorumcu kim? hadi bakalım en çok oyu kim alacak ![]() herhalde bu konuda en çok oyu almayı kimse istemez ![]() not: burada isimleri yazılacak arkadaşlarımızın kesinlikle ve kesinlikle herhangi bir şekilde alınmalarına, gücenmelerine gerek yok, bunu özellikle istirham ediyorum. redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-05-07 15:52 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın redyellow Yazıları değil ama görüşlerini beğnmediğimiz arkadaşlar tabii ki var... Ama birşeyler alıp verme konusunda tabii zıt görüşlü arkadaşlarımın da yazılarını büyük bir zevkle okuyorum.. Bir kişi hariç (bazen üslup olarak kınıyorum) Sayın Divine Umarım alınmaz Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Bu arada Sayın Redyellow ilk mesajı siz atmalıydınız ama ben önce davrandım artık kusuruma bakmayın ![]() Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| o zaman bende yazayım bari ![]() bende uslübundan dolayı zaman zaman zuhal.kuzu arkadaşımıza kızıyorum! birde hoca'ya illaki benim dediğim doğrudur dediği için (belki o öyle demiyordur ama ben öyle anlıyorum) kızdığım zamanlar oluyor. redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-05-07 16:30 . |
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bu mesajı yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben sn anibal'i üslubundan dolayı kınıyorum. Fikir olarak bana en uzak olanlar (fakat zıt fikirlerimizden dolayı onlara önyargılı olmamaya çalıştığım) sn esselam ve sn elektron ve yine sn anibal. Bazen öne sürdükleri düşüncelerle beni çok kızdırıyorlar açıkçası. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| aniballlll sayesinde sabrede sabrede evliya olacam ...![]() |
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Sn hoca valla,hiç söz hakkı bırakmıyor ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sn redyellow kopya hee şakaYanlış anlamayın arkadaşlar ama kızmak özel bir durumdur. Kızdığınız oranda önemsersiniz insanları Kimseyi kızacak kadar önemsemiyorum. __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Türker |
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2007
| anibal görüşlerime sıksık hakaret ettiği için divine de aynı jakoben ise beni çok güldürüyor __________________
Nokta ile Virgül arasında çok fark vardır nokta sondur virgül ise kısa bir durma manasına gelir.Önümüze virgül koyanlara Fikirlerimizle nokta koyacağız |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|