"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Elinizdekinin Kıymetini Biliyormusunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bir yerde gördüm ve ilgimi çekti. sizlerle paylaşmak istedim. elimizdekilerin kıymetini ne kadar biliyoruz? elimizdekileri ne kadar paylaşabiliyoruz? saygıyla. ![]() ![]() ![]() redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-05-07 16:44 . |
|
| #2 | |
| ![]() ![]() ![]() |
|
| #3 | |
| ![]() ![]() ![]() |
|
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Sorunun yanıtı oldukça açık... __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #5 | |
| ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Bunu görmüştüm ve gözlerim dolmuştu şimdi olduğu gibi kendimden utanmıştım.. Bazen diyorum bizler insan olamayız... Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2007
| şükretmek için yaratıldık denebilir zaten Allah'a Şükürler olsun diyemiyorum bu resimleri gördükten sonra keşke bu resimleri gördüğün de göz yaşlarını tutamayan insanlar kadar derin bir ruh sahibi olsaydım keşke onlara yardımcı olabilseydim keşke şikayet ettiğim herşey benim hayal ettiğim herşey onların olsaydı.Kendi halime şükürler olsun ama onlar için de ancak dua edebilirim Allah yardımcıları olsun yeterince sadaka vermemenin resimleri bunlar.Komuşumuz açken tok yatıyoruz Allah affetsin. __________________
Nokta ile Virgül arasında çok fark vardır nokta sondur virgül ise kısa bir durma manasına gelir.Önümüze virgül koyanlara Fikirlerimizle nokta koyacağız |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İnsan elindekinin kıymetini kaybettikten sonra anlarmış. __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|