"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Son beş altı yıldır sık rüya görür oldum . Anlamsız rüyalar , anlamlı rüyalar, anlamlı mı anlamsız mı anlayamadığım rüyalar... Benim rüya ortamım , ayrı bir yer haline geldi benim için. Rüyalarımda, günlük hayatta yapamadığım şeyleri yaparım. Örneğin , normalde yüzme bilmem . Rüyalarımda da bilmezdim . Bir rüyamda yüzme öğrendim , sonraki rüyalarımda yüzme bilen bir insan oldum. Hatta rüyalarımda uçmayı da buldum. Artık rüyalarımda uçabiliyorum. Ama yüksekten değil Ayrıca iç içe rüyalar da görüyorum. Üç rüya iç içe,rüyalardan ard arda uyanıyorum falan... rüyada bilincimi yakalıyorum. Rüya görüyor haldeyken , rüyada olduğumun farkına varıyorum . Diyorum ki bu bir rüya , şurdan atlasam hiçbişeycik olmaz . Tabi bu aynı zamanda bir iç içe rüyaysa biraz sersemletiyor. Rüyada olduğumun farkında olduğumu 2. rüyamda anlıyorum mesela , ama 1. rüyamda gerçek hayatttayım sanıyorum. Halbuki hala rüyadayım.. Son zamanlarda ( ki en sevdiğimde bu) bilincimi yakalamakla beraber ,rüyamda istediğim şeyi yapabiliyorum. Yani rüyamın senaryosunu oynamak yerine kendim birşeyler yapıyorum. O kadar güzel bişeyki anlatamam. Yalnız, rüyamdaki istemli hareketlerimi uzun süreli yapamıyorum. Rüya, istemli hareketler devreye girdikten sonra hemen bitiyor. Sizin de rüya aleminizde varmı bu tür şeyler sn forum üyeleri ? Paylaşalım ,, |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Rüyalarınızı yönlendirmek için hiç çalıştınız mı. Yoksa bunu yine rüyadayken mi öğrendiniz. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| Ben rüyalarımı anlatsam deliliğim tasdiklenir ![]() |
| #4 | |
| Bİr rüyamda abimle beraber aramızda normalde hiç düşmanlık olmayan birkaç akrabamızı resmen vahşi bi şekilde katlettik. Öylesine bi şekilde gelişti ki olaylar kendimize hakim olamamıştık , yaptığımızdan çok pişman olmuştuk. Dönüp abime dedim ki " korkma ,bu aslında rüya hiçbişey olmayacak." . derken bu rüyamdan uyandım. Ama hala rüyadaymışım. Diyorum ki tekrar abime - baak , gördünmü bu rüyaymış . hiç bişey olmadı. Sonra bu rüyadan uyanıyorum ve diyorum ki vay be hepsi meğer rüyaymış. Rüya görüyorken rüyada oluğumun farkına vardığımı ev arkadaşıma anlattım . Bana bu olayın astral seyahat denen bir durumun çok yakın halleri olduğundan bahsetti. "Astral seyahat nedir ? "dedim. Rüya aleminde bilinci yakalama isteğe göre hareket edebilme ... diye devam etti. teknikleri falan da varmış ama nasıl olduğunu öğrenmek istemedim. sonraları kendiliğinden bu durumu rüyalarımda öğrendim ya da yaşadım diyebilirim.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| evet benimde rüya alemim ilginçtir. bir keresinde rüya içinde rüya görmüştüm gerçekten çok tuhaf bir duygu. yakın zamanda gerçekleşen rüyalar görmüşümdür zaten yorulacak rüyalar kendini belli ediyor veya ben hissediyorum. rüya yorumum iyidir, Allah vergisi, hissiyat rüyaları bilincimizin bize sezdirdiği sembolik geleceğin mesajları olarak düşünüyorum sayın roadrunner siz ateş grubu bir burçtan mısınız ? |
| #6 | |
| 18 ağustos 84 doğumluyum , aslan burcuyum yani |
| #7 | |
| 25 temmuz 66 bende aslan burcuyum ve bu forumda rüya hassasiyeti olan yay burçlu arkadaşlarda var. daha önce konu edilmişti algılar başlığı altında galiba. |
| #8 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Selamlar, Benden mi bahsettiniz. :-) Saygılar, |
| #9 | |
| evet sayın petriçli ve İlker rüya deneyimleriniz dikkate değer doğrusu |
| #10 | |
| hmmm , algılar başlığını konuyu açmadan önce görsem iyi olurmuşş |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |