"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski16-11-05, 06:16  #1
roadrunner

Giriş Tarihi: Aug 2005
Rüyalarınızda...

Son beş altı yıldır sık rüya görür oldum . Anlamsız rüyalar , anlamlı rüyalar, anlamlı mı anlamsız mı anlayamadığım rüyalar...

Benim rüya ortamım , ayrı bir yer haline geldi benim için.

Rüyalarımda, günlük hayatta yapamadığım şeyleri yaparım. Örneğin , normalde yüzme bilmem . Rüyalarımda da bilmezdim . Bir rüyamda yüzme öğrendim , sonraki rüyalarımda yüzme bilen bir insan oldum.

Hatta rüyalarımda uçmayı da buldum. Artık rüyalarımda uçabiliyorum. Ama yüksekten değil

Ayrıca iç içe rüyalar da görüyorum. Üç rüya iç içe,rüyalardan ard arda uyanıyorum falan...

rüyada bilincimi yakalıyorum. Rüya görüyor haldeyken , rüyada olduğumun farkına varıyorum . Diyorum ki bu bir rüya , şurdan atlasam hiçbişeycik olmaz .
Tabi bu aynı zamanda bir iç içe rüyaysa biraz sersemletiyor. Rüyada olduğumun farkında olduğumu 2. rüyamda anlıyorum mesela , ama 1. rüyamda gerçek hayatttayım sanıyorum. Halbuki hala rüyadayım..

Son zamanlarda ( ki en sevdiğimde bu) bilincimi yakalamakla beraber ,rüyamda istediğim şeyi yapabiliyorum. Yani rüyamın senaryosunu oynamak yerine kendim birşeyler yapıyorum. O kadar güzel bişeyki anlatamam. Yalnız, rüyamdaki istemli hareketlerimi uzun süreli yapamıyorum. Rüya, istemli hareketler devreye girdikten sonra hemen bitiyor.

Sizin de rüya aleminizde varmı bu tür şeyler sn forum üyeleri ? Paylaşalım ,,
roadrunner is offline  
Eski16-11-05, 13:38  #2
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

Rüyalarınızı yönlendirmek için hiç çalıştınız mı. Yoksa bunu yine rüyadayken mi öğrendiniz.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline  
Eski16-11-05, 17:55  #3
portia
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: Oct 2005

Ben rüyalarımı anlatsam deliliğim tasdiklenir
portia is offline  
Eski16-11-05, 18:05  #4
roadrunner

Bİr rüyamda abimle beraber aramızda normalde hiç düşmanlık olmayan birkaç akrabamızı resmen vahşi bi şekilde katlettik. Öylesine bi şekilde gelişti ki olaylar kendimize hakim olamamıştık , yaptığımızdan çok pişman olmuştuk. Dönüp abime dedim ki " korkma ,bu aslında rüya hiçbişey olmayacak." . derken bu rüyamdan uyandım. Ama hala rüyadaymışım. Diyorum ki tekrar abime - baak , gördünmü bu rüyaymış . hiç bişey olmadı. Sonra bu rüyadan uyanıyorum ve diyorum ki vay be hepsi meğer rüyaymış.

Rüya görüyorken rüyada oluğumun farkına vardığımı ev arkadaşıma anlattım . Bana bu olayın astral seyahat denen bir durumun çok yakın halleri olduğundan bahsetti.
"Astral seyahat nedir ? "dedim. Rüya aleminde bilinci yakalama isteğe göre hareket edebilme ... diye devam etti.

teknikleri falan da varmış ama nasıl olduğunu öğrenmek istemedim. sonraları kendiliğinden bu durumu rüyalarımda öğrendim ya da yaşadım diyebilirim..
roadrunner is offline  
Eski16-11-05, 22:06  #5
ugurozaltn

ugurozaltn'nın Avatarı

Ülke / Şehir: manisa

evet benimde rüya alemim ilginçtir.
bir keresinde rüya içinde rüya görmüştüm gerçekten çok tuhaf bir duygu.
yakın zamanda gerçekleşen rüyalar görmüşümdür
zaten yorulacak rüyalar kendini belli ediyor veya ben hissediyorum.
rüya yorumum iyidir, Allah vergisi, hissiyat
rüyaları bilincimizin bize sezdirdiği sembolik geleceğin mesajları olarak düşünüyorum

sayın roadrunner siz ateş grubu bir burçtan mısınız ?
ugurozaltn is offline  
Eski16-11-05, 23:42  #6
roadrunner

18 ağustos 84 doğumluyum , aslan burcuyum yani
roadrunner is offline  
Eski17-11-05, 15:31  #7
ugurozaltn

ugurozaltn'nın Avatarı

25 temmuz 66 bende aslan burcuyum ve bu forumda rüya hassasiyeti olan yay burçlu arkadaşlarda var. daha önce konu edilmişti algılar başlığı altında galiba.
ugurozaltn is offline  
Eski17-11-05, 15:45  #8
petricli
Guest

Selamlar,

Benden mi bahsettiniz. :-)

Saygılar,

Eski17-11-05, 23:32  #9
ugurozaltn

ugurozaltn'nın Avatarı

evet sayın petriçli ve İlker
rüya deneyimleriniz dikkate değer doğrusu
ugurozaltn is offline  
Eski18-11-05, 03:13  #10
roadrunner

hmmm , algılar başlığını konuyu açmadan önce görsem iyi olurmuşş
roadrunner is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 13:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)