"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Bu haberden sonra Hürriyet hakkında düşünceleriniz değişti mi? | |||
| Evet değişti resmen yalan haber | 3 | 75.00% | |
| Hayır değişmedi, bu haberden etkilenmedim | 1 | 25.00% | |
| Oy Verenler: 4. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hurriyetin Haberlerine İnanıyor musunuz? Arkadaşlar, Merak ediyorum,Hürriyetin haberlerine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız bakınız.. Konuyu özetleyeym üsteki alıntıda aşağıda yapılan haberin asılsız olduğu ispatlanmaktadır:P Bu haberi yapanlara bir cevap olmasını diliyorum arkadaşlar, gerçekten ilginç değilmi? Alıntı:
Alıntı:
Bu millet "bu muhalefe" minnet duymadı, duymuyor ve duymacaktır. mavi_tuna Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-05-07 16:43 . | ||
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Aydın Doğan diyorum başka da söz söylemeyeceğim. Devletten 5 yıllığına kredi çeken bir innsan ne kadar tarfsız haber yapabilir. Bugünkü hükümetin şiddetle bir an önce gitmesini istiyorum. Her kim bugünkü hükümet lehine sözcülük yapıyorsa onun haberlerine inanmıyorum. Zira hükümet tepeden tırnağa yolsuzluğa batmış durumda. __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
ama hürriyetin en çok hristiyalıkla ilgili haberleri ilgimi çekmiştir. Mesela "tecavüzcü imam" manşetinin yanında meryem ana heykelinde göz yaşı geldiği gibi haberleri vardı. Kısaca hürriyete inanmayan zinhar çarpılır... Saygılarımla | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ben anketteki "Hayır değişmedi, bu haberden etkilenmedim" şıkkını işaretledim. çünkü, ben oldum olası hürriyetin ve onun gibi yayınların doğru yazdıklarına hep şüpheyle bakmaktayım. onlarca, yüzlerce haberi yalanlanmış, tekzip edilmiş yayınlara niye inanayım ki, niye güveneyim ki? bu sebeple bu haber beni hiç etkilemedi ![]() |
| #5 | |
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Malesef türkiyede hiçkimse önünü bile göremez oldu...Sn Zuhal Kuzu Farkındamısınız HÜRRİYET Normal bir oyunu türban şov gibi göstermiş...eee???Nerde bu AKP cilik. hürriyet anlaşılan "laiklik elden gidiyor" oyunu oynayanların gazetesimi oldu?Bizi desteklerse alkışlarız...düşmanımızı desteklerse yalancıdır.Basın bu ülkede budur herhalde... |
|
|
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Başında aç gözlü patronların olduğu hiç bir kuruma güvenmiyorum zaten. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #8 | ||
| Alıntı:
doğan grubu refahyol hükümeti hariç tüm hükümetlerden kredi almıştır, teşvik almıştır, çoğu zaman da aldığı kredinin üzerine yatmıştır, vergilerini tam vermemişlerdir.... yetkililerin de bunlara sesi çıkmamıştır. ses çıkaranların, kredi vermeyenlerin, devletin parasını bunlara peşkeş çekmeyenlerin sonu da 28 şubat olmuştur! | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|