"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Meclise girmesini en çok istediğiniz parti?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Seçime girmeye hak kazanan ancak meclise vekil gönderemeyen partiler arasından meclise en çok girmesini istediğiniz parti hangisi? Ben ekonomi görüşlerim tamamen zıt olsa da ÖDP'nin meclise girmesini ve o rengini Ankara'da temsil etmesini çok isterim. ÖDP politikalarının halk arasında daha çok bilinmesi ve tabandan gelen bir bilinçlenme ile birlikte sistem partilerinin de bu bilinçlenmeye kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum. Peki ya siz? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| LDP - ÖDP bu iki partinin girmesini istiyorum... |
|
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| kemalist devrimin öncülüğünü eden işçi partisi'ni istiyorum. ödp nin pek çok görüşüne katılıyorum. onaylamadığım şey ise, neden dtp ile işbirliği içindeler aklım almıyor. __________________
Saygılarımla, Özcan BEYLAN -------------- |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| LDP-DTP-TKP-ÖDP-BTP |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| "Ne AB Ne ABD çare Bağımsız" Türkiye sloganını şiar edinmiş Milli Ekonomi Modeli ile ekonomiyi rayına koyacak Bağımsız Türkiye Partisi __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| TKP ve ÖDP Ayrıca CHP ve AKP' ye inat DTP' ninde girmesini istiyorum. Baykal birkaç ay önce DTP için ''Sıkıysa seçime girsin'' demişti.. ![]() |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Ben her partinin meclise girebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Hele iktidara gelmesi... Şimdi bu meclis Türkiye'nin uluslararası platformda vitrini yani o vitrine yakışır insanlar gelmeli. duruşu ile konuşması ile ülkemizi iyi temsil etmeli. Bu parti ülke içinde iyi teşkilatlanmalı. İşçi partisi, ÖDP, DTP, nin buları sağladığını sanmıyorum. yani sadece belli bir ideoloji benimsenerek yapılan politikalar başarılı olmıyor. onlarla ülke yönetilemiyor. Bence meclise girecek her partinin kuşatıcı özelliği olmalı. |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| beni ilgilendirmiyor artık, isterse dtp girsin, takmayacam kafama, kim girerse girsin beni alakadar etmiyor artık, ![]() |
|
| #9 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| işçi partisi belli bir ideolojiyi savunuyosa da o ideolojinin adı kemalizmdir. gerçek kemalizm sadece türkiye deil tüm dünya ülkelerinde uygulanabilirse her yerde başarıyı yakalayabilecektir. __________________
Saygılarımla, Özcan BEYLAN -------------- |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Tüm dünya ülkelerinde kemalizm mi???O nerenin kazası oluyor?Nasıl olacak ? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|