"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bir Şikayet/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| özgür düşünce platformunda yazdığım yazıları tekrar okumak için baktığımda göremiyorum... açtığım konuları bulamıyorum... forum kurallarını kısmen okudum ve pek çok yere yorum yazmama rağmen mesaj sayım 3 gözüküyor... yaptığım yorumları gözden geçiren heyetin uyku vaktine mi denk geldi, bilmiyorum ama bu sistem biraz kırıcı gözüküyor... |
|
| #2 | |
| Benimde bazı mesajlarım henüz yönetim tarafından , okunup değerlendirmeye alınmamış diye düşünüyorum. bazı mesajlarım forumda yer almadı..Yazar adaylığımız bitinceye kadar bekleyeceğiz demektir sayın Godot.. |
|
| #3 | |
Bilim ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| "Yazar adayı" statüsündeki kullanıcıların mesajları moderatörler tarafından okunduktan sonra onaylanır. Zaman zaman gecikmeler yaşansa da, kullanıcılar tarafından forum kuralları dahilinde yazılmış her mesaj onaylanacaktır. Size kırıcı gibi görünen bu uygulama, kuraldışı mesajların önüne geçerek forumdaki seviyeyi koruma adına bir gerekliliktir. Bu konuya anlayış göstereceğinizi umuyoruz... __________________
GELSE DİLBER-İ AHU, OLSA YEVM-İ RAMAZAN DİLBER-İ AHU MU EFDAL, YOKSA YEVM-İ RAMAZAN? YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN, KAZASI YOK DİLBERİN |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| benimde bazı yazılarım çıkmadı. çıkar umuduyla bakıyorum. |
|
| #5 | |
| alıntı http://www.yaziyaz.com/forum/thread10055-6.html Pembe: Yazar Adayı (Foruma 20 mesaj yollayan ve yönetim tarafından onay bekleyen- Mesajları yönetimin onayından geçtikten sonra forumda yayımlanıyor) Gri: Yazar Adayı (Henüz 20 mesaja ulaşmamış olan-Mesajları yönetimin onayından geçtikten sonra forumda yayımlanıyor) Sayın yönetim forumda henüz 10 mesajı olmasına rağmen, yazar konumunda olanları görüyorum. 20 mesaja ulaşmadan, onay bekleyen yazar adayı olmadan yazar olunmasının kriteri nedir? |
|
| #6 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yazar adayligi uygulamasindan once kayit olmus ya da gonderdikleri mesajlarla foruma ve forum kurallarina alistigi izlenimini vermis uyeler olabilir. |
|
| #7 | |
| bir yazıyı iki kere gönderdiğimi hatırlıyorum.ilk yazdığım ikinci yazdığımdan daha güzel olduğu için birincinin forumda neden yayınlanmadığına üzülüyorum.yazdıklarım eleştrilerim çok geç gidiyor.biraz daha özenli olursanız ben de hevesle yazacağım forma ![]() |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Mesajlarınızın yayınlanmama ya da geç yayınlanmasının özensizlikle bir ilgisi yok Sn dilhan. O an forumda bulunan yönetici arkadaşlarımız, adayların gönderdiği mesajları da okumakta ve yayınlanmasında herhangi bir sakınca olmadığına inandıkları mesajların yayınına izin vermektedir. Yoğun saatlerde de bu işlem haliyle biraz zaman almaktadır. Yazıların geç yayınlanması bu açıdan bakıldığında tam tersine biraz da yazılara gösterilen bu özenden kaynaklanmaktadır. Hevesinizi kaybetmeyiniz ve yazı kalitenizi biraz daha artırarak devam ediniz. Kurallara uyulduğu sürece hiçbir aday yazısı silinmemektedir. Tüm yazar adaylarının bilgisine sunulur. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sn. Godot >>özgür düşünce platformunda... Sn. Derikli >>benimde bazı yazılarım çıkmadı. çıkar umuduyla bakıyorum. Sn. FatmaSeher>> Sayın yönetim forumda henüz 10 mesajı olmasına rağmen, Sn. Dilhan >>bir yazıyı iki kere gönderdiğimi hatırlıyorum. Arkadaslar kurtlu yapimi mazur gorunuz lutfen.Dordunuzde de ortak bir nokta var: Cümlelere kucuk harfle baslamak. ![]() Forum Kurallari arasinda mesaj silinme sebeblerinden biri de bu tur hatalar diye kaydedilmistir.Umarim faydam dokunmustur. Saygilarimla... |
|
| #10 | |
| Benim bütün mesajlarım birinin iki kere gönerilmesi dışında yayınlandı.demek beni gözden kaçırmışsınız.asıl sorun geç konmasıydı.ikinize de teşekkür ederim.daha dikkatli olucam.kolay gelsin. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|