"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Zeki Sezer cumhurbaşkanı adayı olur./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Zeki Sezer cumhurbaşkanı adayı olur. CHP ve DSP birleşti bunun yanında Zeki SEZER milletvekili adayı olmayacağını daha önceden açıklamıştı, ben bunu Zeki SEZER'in cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacak gibi anladım,elbette birçok kişi farklı yorumlayabilir ama eğer biraz ince düşünürsek bir siyasi parti liderinin milletvekili olmak istememesi ve bunun yanında birde cumhurbaşkanlığı varsa kafalarda soru işareti bırakıyor ,ben Zeki SEZER'e hayırlı olmasını diliyorum . peki sizin düşünceleriniz nedir bu konu üzerinde? saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Zeki Sezer diğer olası adayların hepsinden daha iyi. (AKP' liler..) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Zeki Sezer, 1957 yılında Eskişehir'de doğdu. M. Rüştü Uzel Kimya Teknik Lisesi ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü'nden mezun olan Sezer, askerliğini 4 aylık kısa dönem olarak 1983 yılında Antalya'da yaptı. Zeki Sezer, lise ve üniversite yıllarında çeşitli kulüplerde voleybol oynadı. Başta resim olmak üzere güzel sanatlara özel ilgisi olan Sezer, iş yaşamına 1975'te kamuda kimya teknisyeni olarak başladı ve kimya mühendisi olarak sürdürdü. Daha sonra aynı konuda özel sektörde görev yapan Sezer, 1988'den itibaren DSP'de görev aldı. Çankaya ilçe yöneticisi, Ankara İl Başkan Vekilliği yapan Sezer, 1991'de Parti Meclisi üyesi oldu. Parti Meclisi üyeliğini aralıksız bugüne kadar sürdüren Sezer, iki dönem Genel Sekreterlik yaptı. Sezer, 2001 yılından 2004 yılına dek DSP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 1999 genel seçimlerinde Ankara Milletvekili seçilen Sezer, 57. Hükümet'te Devlet Bakanlığı görevinde bulundu. DSP'nin 2004 yılında gerçekleşen genel kurulunda Bülent Ecevit'in de desteklediği Sezer, 576 oy alarak Genel Başkanlığına seçildi. Zeki Sezer, evli ve biri lise, diğeri üniversite öğrencisi iki çocuk babasıdır. http://tr.wikipedia.org/wiki/Zeki_Sezer |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|