"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Per. cetvelde aşağı inildikçe elektronegatiflik neden azalıyor ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| ... __________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- elektron Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-06-07 17:47 . |
|
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| ... __________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- elektron Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-06-07 17:47 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Ortaokuldayken bile biliyordum ben bunları şimdi unuttum hatta kimyadan nefret ederim kusurabakmayın bir bilgi veremem ama şunu söyliyim adamlar o kadar uğraşmış yapmış,bunca sene okutulmuş vs. vs. kurcalamasak daha iyi Kurcalayacak olursak trigonometri hakkında soracağım bir dünya soru olur cidden ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| aşağı doğru inildikçe yörünge sayısı artar, yani atomun çapı artar bu durumda elektronun çekirdek tarafından tutulması zorlaşır ve daha kolay kopar |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|