| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Tüm yazıyaz ailesinden bir dileğim olacak Bildiğiniz üzere şu zamanlar üniversitelerde sınav dönemlerine denk geliyor. Haliyle benim de sınavlarım başlayacak. O yüzden tüm yazıyaz ailesinden bir isteğim var. İnanın ya da inanmayın, sadece bir seferlik de olsa tüm kendi düşüncelerinizden sıyrılın ve Allah'a benim ve diğer üniversitede ki arkadaşlar için dua edin. Ama lütfen bunu sadece ağızla değil, cidden inanarak yapın,içten. Emin olun bir kere dua etmenin kimseye bir zararı dokunmayacaktır ve şundan da eminim kabul olacaktır hepsi de. (çalışmadan dua istemek gibi hazırcılık yapmıyoruz bu arada, en azından kendi adıma böyle olmadığını söyleyebilirim) Eğer dediğim şekilde içten dua ederseniz, bizler için; gerçekten başta beni olmak üzere, eminim tüm arkadaşları da mutlu edeceksinizdir. Zamanınızı aldığım için özür dilerim. Saygılarımla |
| #2 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| Muhalefet ve polemik için söylemiyorum ama,(kişisel fikrim )Yazıyaz ailesinin bilime daha yatkın bir düşünce sistemi içinde olduğunu düşünüyorum. Böylelikle siz sevgili dostum,eğer gerekli çalışma ve sorumluluklarınızı yerinize getirmişseniz size Sadece şahsım olarak Dikkat ediniz,sakin olunuz,sıfır heyecan ve kendinize güven duyunuz. Yinede Fikrinize ve inancınıza saygı duyarak,Kazanmanızı diliyorum. Dostça... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sayın ulukoca; size ve tüm üniversite imtihanına girecek olan gençlerimize üstün başarılar dilerim. Hepsinin kazanması, her kazananında istediği yere girmesi mümkün değil. onun için kazanamamayı veya istediği yeri tutturamamayı dünyanın sonu olarak görmemek lazım. 2 çocuk babası birisi olarak kendi yavrularımda dahil hepinize üstün başarılar diliyorum, Allah kolaylıklar versin. dünya ve ahiret mutluluğu dilerim. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Başarılar! Sevgili Ulukoca, |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sn.Ulukoca, Her dinden, her inançtan, her şekilde duayı kabul ediyorsanız, ben de sizin ve tüm sınavlara girecek olan arkadaşlarımız için bütün kalbimle mum yakarak dua edebilirim. Tereddüte düşerseniz diye yine de şimdilik emeklerinizin boşa gitmemesi ve geleceğiniz için istediğiniz her şeyin olmasını gönülden diliyorum. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Siz çalışın, biz dua ederiz. ![]() Başarılar dilerim. __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
| #7 | |||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yarın final var bir dersin, hayırlısı artık iki senedir geçemiyorum, inşallah bu sefer geçerim. Tekrar teşekkür ederim hepinize. Saygılarımla | ||||
| #8 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| Allah zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum sayın ulukoca kardeş. |
| #9 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Tüm samimiyetimle ve tüm gücümle dua edeceğim.3 Yıl önce ben atlattım.Artık neredeyse okulu bitiriyorum ama asla sınavı unutmam Başarılar dilerim...__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|