Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski21-05-07, 09:08  #1
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007
Tüm yazıyaz ailesinden bir dileğim olacak

Bildiğiniz üzere şu zamanlar üniversitelerde sınav dönemlerine denk geliyor. Haliyle benim de sınavlarım başlayacak. O yüzden tüm yazıyaz ailesinden bir isteğim var.

İnanın ya da inanmayın, sadece bir seferlik de olsa tüm kendi düşüncelerinizden sıyrılın ve Allah'a benim ve diğer üniversitede ki arkadaşlar için dua edin. Ama lütfen bunu sadece ağızla değil, cidden inanarak yapın,içten. Emin olun bir kere dua etmenin kimseye bir zararı dokunmayacaktır ve şundan da eminim kabul olacaktır hepsi de. (çalışmadan dua istemek gibi hazırcılık yapmıyoruz bu arada, en azından kendi adıma böyle olmadığını söyleyebilirim)

Eğer dediğim şekilde içten dua ederseniz, bizler için; gerçekten başta beni olmak üzere, eminim tüm arkadaşları da mutlu edeceksinizdir.

Zamanınızı aldığım için özür dilerim.

Saygılarımla
Ulukoca is offline  
Eski21-05-07, 09:19  #2
_MaT_
Yazar Adayı

_MaT_'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Muhalefet ve polemik için söylemiyorum ama,(kişisel fikrim )Yazıyaz ailesinin bilime daha yatkın bir düşünce sistemi içinde olduğunu düşünüyorum.

Böylelikle siz sevgili dostum,eğer gerekli çalışma ve sorumluluklarınızı yerinize getirmişseniz size Sadece şahsım olarak Dikkat ediniz,sakin olunuz,sıfır heyecan ve kendinize güven duyunuz.

Yinede Fikrinize ve inancınıza saygı duyarak,Kazanmanızı diliyorum.

Dostça...
_MaT_ is offline  
Eski21-05-07, 09:56  #3
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

sayın ulukoca;

size ve tüm üniversite imtihanına girecek olan gençlerimize üstün başarılar dilerim.

Hepsinin kazanması, her kazananında istediği yere girmesi mümkün değil. onun için kazanamamayı veya istediği yeri tutturamamayı dünyanın sonu olarak görmemek lazım.

2 çocuk babası birisi olarak kendi yavrularımda dahil hepinize üstün başarılar diliyorum, Allah kolaylıklar versin.

dünya ve ahiret mutluluğu dilerim.
redyellow is offline  
Eski21-05-07, 10:10  #4
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Başarılar!

Sevgili Ulukoca,

Tüm sınavlarınızdan gölünüzce sonuçlar almanızı dilerim.

Mutluluğunuz ve başarınız başkalarına kasti haksızlık getirmedikçe,dilediğiniz gibi olsun,sınavlarının ve yaşamınız!

Sevgiler,
doğançay
doğançay is offline  
Eski21-05-07, 13:57  #5
mayıs

Giriş Tarihi: Jun 2006

Sn.Ulukoca,
Her dinden, her inançtan, her şekilde duayı kabul ediyorsanız, ben de sizin ve tüm sınavlara girecek olan arkadaşlarımız için bütün kalbimle mum yakarak dua edebilirim.
Tereddüte düşerseniz diye yine de şimdilik emeklerinizin boşa gitmemesi ve geleceğiniz için istediğiniz her şeyin olmasını gönülden diliyorum.
Eski21-05-07, 14:03  #6
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007

Siz çalışın, biz dua ederiz.

Başarılar dilerim.
Eski21-05-07, 17:37  #7
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın _MaT_ şöyle demiş:

Mesajı Göster
Muhalefet ve polemik için söylemiyorum ama,(kişisel fikrim )Yazıyaz ailesinin bilime daha yatkın bir düşünce sistemi içinde olduğunu düşünüyorum.

Böylelikle siz sevgili dostum,eğer gerekli çalışma ve sorumluluklarınızı yerinize getirmişseniz size Sadece şahsım olarak Dikkat ediniz,sakin olunuz,sıfır heyecan ve kendinize güven duyunuz.

Yinede Fikrinize ve inancınıza saygı duyarak,Kazanmanızı diliyorum.

Dostça...
Alıntı:
Sayın redyellow şöyle demiş:

Mesajı Göster
sayın ulukoca;

size ve tüm üniversite imtihanına girecek olan gençlerimize üstün başarılar dilerim.

Hepsinin kazanması, her kazananında istediği yere girmesi mümkün değil. onun için kazanamamayı veya istediği yeri tutturamamayı dünyanın sonu olarak görmemek lazım.

2 çocuk babası birisi olarak kendi yavrularımda dahil hepinize üstün başarılar diliyorum, Allah kolaylıklar versin.

dünya ve ahiret mutluluğu dilerim.

Alıntı:
Sayın doğançay şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sevgili Ulukoca,
Tüm sınavlarınızdan gölünüzce sonuçlar almanızı dilerim.
Mutluluğunuz ve başarınız başkalarına kasti haksızlık getirmedikçe,dilediğiniz gibi olsun,sınavlarının ve yaşamınız!
Sevgiler,
doğançay
Alıntı:
Sayın mayıs şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sn.Ulukoca,
Her dinden, her inançtan, her şekilde duayı kabul ediyorsanız, ben de sizin ve tüm sınavlara girecek olan arkadaşlarımız için bütün kalbimle mum yakarak dua edebilirim.
Tereddüte düşerseniz diye yine de şimdilik emeklerinizin boşa gitmemesi ve geleceğiniz için istediğiniz her şeyin olmasını gönülden diliyorum.
Alıntı:
Sayın Paradigma şöyle demiş:

Mesajı Göster
Siz çalışın, biz dua ederiz.

Başarılar dilerim.
Tüm zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Dediğim gibi çalışma konusunda yapılacağı yaptım ama yine de böyle bir istekte bulundum. Ayrıca ben herkesten dua istedim, ayrımsız.

Yarın final var bir dersin, hayırlısı artık iki senedir geçemiyorum, inşallah bu sefer geçerim.

Tekrar teşekkür ederim hepinize.

Saygılarımla
Ulukoca is offline  
Eski21-05-07, 17:56  #8
hgoktas
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: May 2007

Allah zihin açıklığı versin, başarılar diliyorum sayın ulukoca kardeş.
hgoktas is offline  
Eski21-05-07, 18:26  #9
sosyologgg
Dergi Felsefe Sorumlusu

sosyologgg'nın Avatarı

Ülke / Şehir: yerküre

Tüm samimiyetimle ve tüm gücümle dua edeceğim.3 Yıl önce ben atlattım.Artık neredeyse okulu bitiriyorum ama asla sınavı unutmamBaşarılar dilerim...
Eski21-05-07, 19:39  #10
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın sosyologgg şöyle demiş:

Mesajı Göster
Tüm samimiyetimle ve tüm gücümle dua edeceğim.3 Yıl önce ben atlattım.Artık neredeyse okulu bitiriyorum ama asla sınavı unutmamBaşarılar dilerim...
Teşekkür edderim sayın sosyolog, inşallah bir gün biz de böyle "atlattım" diyebiliriz de, hatta foruma gelir yazarız. "Mezun oldum bügün" diye.
Ulukoca is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı