| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| 10 günden fazladır Spartaküs arkadaşımız foruma girmemiş. Şimdi (muhtemelen) aynı şehirde olmamız sebebiyle benden şüphelenenler çıkabilir. :61 --- Olayla ilgili gazete haberleri şöyle yazardı herhalde. --- Spartaküs olayın olduğu gün her zamanki gibi foruma girip dincileri kızdırmıştı. (Buradaki Dİnci kelimesini kendim için kullanmıyorum.) __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Gazete haberleri şöyle olabilirdi Akit : Spartaküs Müslümanmı oldu ? Sabah : Spartaküs nerede ? Sırların efendisi sadettin teksoy : Sevgili seyirciler Ebu Vefa Hz türbesine gelip dua edip müslüman olan bir arkadaşımızın hayat hikayesini anlatacağız ![]() şaka bir yana Spartaküssüz forum tuzsuz yemeğe benziyor Acaba arkadaşımız nerede ? |
| #3 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bence, Küstü ve dağlara çıktı. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Belki de spartaküs icimizde. Iste o icimizdekini uyardigimizda isler hep karisiyor cünkü. Onsuz, yani alternatifsiz yasamin, karsitsiz düsüncenin ve inancin tadi var midir bilemiyorum:-) yoktur herhalde. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| evet nerde acaba? FORUMDA COGU KİŞİ UZAK OLSA DA BANA , SPARTAKÜS hocam sayın Melnur gibi yakın gelmişti, merak ettimm portia Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-11-05 17:22 . |
| #6 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Zaman zaman bana da oluyor. Hep aynı şeyleri konuşuyor olmanın bıktırıcılığı bazen "bırakıp gideyim buralardan" dedirtiyor. Sn.Spartaküs de son yazısında bunun sinyalini vermişti. Herhalde bırakıp gitti. Oysa sadece "akşamları" demişti. Arada bir uğrasa, hiç olmazsa! Arada bir! |
| #7 | |
| baylar bayanlar ben ölmesim sadece büromu taşıdım biraz aksilikler oldu özelikle bilgisayar işi uzadı öncelikle beni özlediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum |
| #8 | ||
| Alıntı:
Eski yorumlariniz bellegimizde. :68 yine de hos geldiniz saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
Simdi emin oldum. Ama sigaranin beni brakacagini hissetmege basladim. Bir gün sizin gibi kaybolur da hic gelmezsem, bilin ki sigaranin uyarisi ciddi bir kirmizi karta dönüsmüs olmali diye düsünebilirsiniz. sarap konusnda ise hemfikiriz. sevgiler __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|