"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
En melankolik şarkı ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Anathema - The Beloved Muslum Gurses - Intizar Katatonia - In silence Enshrined |
|
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Cradle of filith--Nymphetamine |
|
| #3 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| King crimson- epitaph Morphine- rope on fire Yann Tiersen- Monochrome __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| hepsi şu an itibariyle |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| King crimson- epitaph Yann Tiersen- Monochrome bu ikisine katılıyorum, ama monochrome aslında daha farklı bir tarz, melankoliden çok insanın hayatlığını yüzüne vurma şarkısı, ama çok yumuşakça ve samimice bir vuruş bu... hatta dinlediğim an samimi ve içten şarkı diyebilirim... bir de; lou reed - perfect day Godot Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-05-07 19:39 . |
|
| #6 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sanırım bu!Fazla aramayın diye tez elden yettim! |
|
| #7 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Godot; Monochrome'un içinde sanki bütün duygular var gibi, yazarken de tereddüt ettim ama melankoli de var içinde, gerçekler de hatta tuhaf bir huzur bile bulabiliyorum kimi zaman. Samimiyet konusunda ise kesinlikle haklısınız, hem samimi hem de içten. İnsanın içine işliyor. __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: side
| dünyayı yitirmiş olan kendi dünyasını kazanır artık.... nietzsche |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| The Dredfull Hours - My Dying Bride |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sagopa - Baytar __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|