"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Şırnak'ta 5 asker şehit, 9 yaralı

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski24-05-07, 13:39  #1
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

24 Mayıs 2007Şırnak'ın Bestler Dereler mevkisinde terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu 3'ü uzman çavuş, 2'si er 5 güvenlik görevlisi şehit oldu. Patlamada 9 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şırnak’taki operasyonlara katılan Siirt’teki 3'üncü Komondo Tugayı'na bağlı askerleri taşıyan bir askeri araç, bugün sabah saatlerinde Şırnak Uludure arasındaki Bestler Dereler bölgesinde yola PKK'lı teröristlerce döşenen mayına çarptı. Mayının patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 3’ü Uzman çavuş 2’si er, toplam 5 asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralanan askerler helikepter ile Şırnak ve Siirt'teki askeri hastanelere kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6573510.asp?gid=180
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-05-07, 13:43  #2
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

bu iyi olmadı hem de bugünlerde....
Eski24-05-07, 14:03  #3
Anti-Kahve

Anti-Kahve'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Ülke / Şehir: Hatay-Adana

Allah rahmet eylesin.

Bir kez de daha lanet Terörizme ve destekçilerine..
Eski24-05-07, 16:24  #4
hgoktas
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: May 2007

Şehitlerimize Allah'dan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır diliyorum.

Teröre lanetler olsun. En kısa zamanda köklerinin kazınması dileğiyle.
hgoktas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-05-07, 16:32  #5
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

Şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılara da Allah acil şifalar versin.

Hala pkkyı ve destekçilerinin kurtarır yanını arayanları da Allah ıslah etsin. (diyemiyorum ki esas demek istediğimi, öfff öffff)
Ulukoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-05-07, 18:00  #6
gagomaho
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: May 2007
allah gunahlarımızı artırsın

Alıntı:
Sayın Ulukoca şöyle demiş:

Mesajı Göster
Şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılara da Allah acil şifalar versin.

Hala pkkyı ve destekçilerinin kurtarır yanını arayanları da Allah ıslah etsin. (diyemiyorum ki esas demek istediğimi, öfff öffff)
allah rahmet eylsin ve toprakları bol olsun

ulukoca ; burada bakıyorumda bazılarını cok kolay karalayabiliyorlar siz nerden biliyorsunuz ki PKK yapmış sizede hak veriyorum bu ulkede basın yayınları gerceklerı vermiyor opjektıf olamiyorlar ama sizde her duyduguna inanıyorsanız size bir diyecegım olmaz ama şunu da unutmayın barışı en cok onlar istiyor demokrasıyı en cok onlar istiyorr

saygı selamalarımla
gagomaho is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-05-07, 18:43  #7
OmarHayyam

OmarHayyam'nın Avatarı

Sayın Ulu Koca duygularınızı paylaşıyorum.Bazen susmak en büyük çığlıktır.Teröre senin terörüm benim terörüm diye bakan ve bunu aklamaya çalışanlar kan denizlerinde yüzmenin ne kadar zor olduğunu sanırım unutuyorlar

Saygılar
OmarHayyam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-05-07, 19:03  #8
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın OmarHayyam şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın Ulu Koca duygularınızı paylaşıyorum.Bazen susmak en büyük çığlıktır.Teröre senin terörüm benim terörüm diye bakan ve bunu aklamaya çalışanlar kan denizlerinde yüzmenin ne kadar zor olduğunu sanırım unutuyorlar

Saygılar
Evet, bazen konuşmaktan daha etkili oluyor susmak; ama pkk aklayıcıları ban yemekten korkumdan dolayı sustuğumuzu düşünmesin. Susmamızın nedeni farklıdır,...

Allah'ım akıl ver şu insanlara..
Eski24-05-07, 19:16  #9
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın gagomaho şöyle demiş:

Mesajı Göster

ulukoca ; burada bakıyorumda bazılarını cok kolay karalayabiliyorlar siz nerden biliyorsunuz ki PKK yapmış sizede hak veriyorum bu ulkede basın yayınları gerceklerı vermiyor opjektıf olamiyorlar ama sizde her duyduguna inanıyorsanız size bir diyecegım olmaz ama şunu da unutmayın barışı en cok onlar istiyor demokrasıyı en cok onlar istiyorr

saygı selamalarımla
ilginç, kim istiyormuş en çok barışı ve demokrasyi anlamadım şimdi ben. Açıklarsanız sevinirim. Bu arada neden pkk değil acaba onu da açıklarsanız iyi olur.

Ve ilk cümleniz gerçekten anlaşılmaz. kolayca karaladığımız (ya da tekil olarak) karaladığım kimmiş acaba veya neymiş?

Neyse sayın ömer hayyamla konuştuğumuz gibi bazen susmak çok şey anlatır. O nedenle susuyorum, belki suskunluğumuzun sesi gerçeği görmek istemeyen kalpleri aydınlatır...

Saygılarımla ve Allah'tan hidayet dileklerimle,...
Eski24-05-07, 19:18  #10
Anti-Kahve

Anti-Kahve'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Hatay-Adana
Sayın gagomaho'yu PKK'yı demokrasi ve barış taraftarı gösterdiği için kınıyorum !

Alıntı:
Sayın gagomaho şöyle demiş:

Mesajı Göster

saygı selamalarımla
Yok Gündem Gazatesi yazmadan inanmayız şüpheniz olmasın...
Demokrasi istiyorlar barış istiyorlar o nednele herşey mübahtır haklısnız ayrıca.

Barış ve demokrasinin anlamı için adresinizi verirseniz size bir lugat hediye olarak gönderirim

Sadece Terörizmi Lanetleyenlere Saygılarımla

(Şehitlerimizin Kemiklerini sızlatmayın az vicdanınız varsa)

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı