"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Şırnak'ta 5 asker şehit, 9 yaralı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şırnak'ta 5 asker şehit, 9 yaralı 24 Mayıs 2007Şırnak'ın Bestler Dereler mevkisinde terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu 3'ü uzman çavuş, 2'si er 5 güvenlik görevlisi şehit oldu. Patlamada 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak’taki operasyonlara katılan Siirt’teki 3'üncü Komondo Tugayı'na bağlı askerleri taşıyan bir askeri araç, bugün sabah saatlerinde Şırnak Uludure arasındaki Bestler Dereler bölgesinde yola PKK'lı teröristlerce döşenen mayına çarptı. Mayının patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 3’ü Uzman çavuş 2’si er, toplam 5 asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralanan askerler helikepter ile Şırnak ve Siirt'teki askeri hastanelere kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6573510.asp?gid=180 |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bu iyi olmadı hem de bugünlerde.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Allah rahmet eylesin. Bir kez de daha lanet Terörizme ve destekçilerine.. __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| Şehitlerimize Allah'dan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Teröre lanetler olsun. En kısa zamanda köklerinin kazınması dileğiyle. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılara da Allah acil şifalar versin. Hala pkkyı ve destekçilerinin kurtarır yanını arayanları da Allah ıslah etsin. (diyemiyorum ki esas demek istediğimi, öfff öffff) ![]() |
|
| #6 | ||
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
ulukoca ; burada bakıyorumda bazılarını cok kolay karalayabiliyorlar siz nerden biliyorsunuz ki PKK yapmış sizede hak veriyorum bu ulkede basın yayınları gerceklerı vermiyor opjektıf olamiyorlar ama sizde her duyduguna inanıyorsanız size bir diyecegım olmaz ama şunu da unutmayın barışı en cok onlar istiyor demokrasıyı en cok onlar istiyorr saygı selamalarımla | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sayın Ulu Koca duygularınızı paylaşıyorum.Bazen susmak en büyük çığlıktır.Teröre senin terörüm benim terörüm diye bakan ve bunu aklamaya çalışanlar kan denizlerinde yüzmenin ne kadar zor olduğunu sanırım unutuyorlar Saygılar |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Allah'ım akıl ver şu insanlara.. | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Ve ilk cümleniz gerçekten anlaşılmaz. kolayca karaladığımız (ya da tekil olarak) karaladığım kimmiş acaba veya neymiş? Neyse sayın ömer hayyamla konuştuğumuz gibi bazen susmak çok şey anlatır. O nedenle susuyorum, belki suskunluğumuzun sesi gerçeği görmek istemeyen kalpleri aydınlatır... Saygılarımla ve Allah'tan hidayet dileklerimle,... | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın gagomaho'yu PKK'yı demokrasi ve barış taraftarı gösterdiği için kınıyorum ! Alıntı:
Demokrasi istiyorlar barış istiyorlar o nednele herşey mübahtır haklısnız ayrıca. Barış ve demokrasinin anlamı için adresinizi verirseniz size bir lugat hediye olarak gönderirim Sadece Terörizmi Lanetleyenlere Saygılarımla (Şehitlerimizin Kemiklerini sızlatmayın az vicdanınız varsa) __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|