"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sol görüşlü kızlar hakkında söylenenler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| merhaba dostlar. beni çok rahatsız eden dedikodulardan biri şu; solcu kişiler arkadaş bulmak istediklerinden dolayı sol gruplara takılıyorlarmış dedikodusu yapılıyor. Daha da önemlisidiyorlar ki solcular arasında arkadaş ilişkileri cinsellik bakımından çok zenginmiş ve ilişkiye girmeye meğillilermiş. Bunlar özellikle solcu kızlar hakkında yaygın olarak söylenmekte. bunları söyleyenler ise hayatlarında bir kere olsun sol gruplara takılmış değiller. Daha doğrusu içlerine birkaç günlüğüne olsun girmeden onlar hakkında yorumlarda bulunuyorlar. İşin aslı hiç de öyle değil. Sol görüşlü öğrenciler bir araya geldiklerinde muhabbetlerinin çoğunu siyaset oluşturuyor zaten, ortam muhabbetlerine girmeye zaman olmuyor ki girilsin. Böyle yorumlarda bulunanların kendileri daha çok istiyor aslında ilişkiye girmeyi ama sol görüşlü öğrencilerin üzerine yıkıyorlar. Bu düşünce tarzının artık yıkılması gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sol görüşlü öğrencilerden arkadaşları olanlar (ama kendileri sol fikirli olmayan arkadalar) görüş bildirirlerse sevinirim. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın eşitlik, Cinsel ilişkiye girmek kötü bir şey mi ki, bundan rahatsız olup sol grupları aklamak istiyorsunuz? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Cevabı sevgili türker vermiş zaten bende eklemek istiyorum, yaşamın ta kendisi olan sex neden ürkütür ve aşalama politikası olur.Cevabı hepimiz bilmekteyiz meccud kanıksanmış tabulardır.Oysa bu ne ayıptır nede suç..Bence bu şekildeki konuşmalar rahatsızlık vermemeli, ne güzel işte gelecek nesil cinselliği insancıllaştırma yolunda sebatla ilerlemekte, tıpkı eskiden olduğu gibi.. |
|
| #4 | |||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Alıntı:
mesela "senin annen bir tabuyu yıktı, o arada kazayla da sen doğdun işte" gbii bir açıklama gerçekten ilginç olacak bence. (inanıyor musunuz bilmem) İnsan yaratılışına uygun yaşamazsa asla rahat edemez. Saygılarımla | ||
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| solcu kızlar daha serbest oluyor bu bariz. tartışmaya gerek var mı. |
|
| #6 | |
| Tabuları yıkmaktan bahsederken korunmadan düşüncesizce üremekten bahsetmediğimiz aşikardır diye düşünüyorum.Ayrıca o sokakta bulunan çocuklarda yine bu kanıksanmış gerici anlayışın ürünüdür.İnsanca özgür biçimde yaşanırsa saklanacak ve kaçılacak bir suç olarak görülen bu vakalar sorun olmaktan çıkar.İnsana yaraşır en doğal haline bürünür.. |
|
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| yazdıklarımı yanlış anlamışsınız arkadaşlar. ben solcu olsun ya da olmasın herhangi bir kızın cinselliğinin kısıtlanması taraftarı değilim zaten. Söylemek istediğim solcu arkadaş gruplarında cinselliğe bu derece düşkünlüğün olmadığı ve diğer kişiler tarafından böyle olmamasına rağmen solcuların kendi aralarında ilişkiye girdiklerinin söylendiğidir. gerçekte böyle olmadığını anlatmak istiyorum. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Seks onların zihinlerinde erkeğe has bir özgürlük olarak kaldıgı için, kadına yasak ilan edilip, kadın onlar tarafından her ortamda oldugu gibi bu konuda da ezilmeye çalışılmıştır. Ancak onların seksten ne anladığı ortadadır. Bu basit ve buram buram cahillik kokan suçlamalara pek de takılmamanız lazım sayın eşitlik. Bırakın zihinlerinde yazdıkları oyunları kendi sahnelerinde oynayadursunlar. Kadınlar gereken cevabı yüzlerine birer tokat olarak vereceklerdir. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
| #9 | ||||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sonra o bebeklerin ortaya bırakılmasına karşıysanız, tabuları yıkma bahanesiyle o ortamın hazırlanmasına da karşı çıkacaksınız. Tabular yıkılınca zaten o bebeklerin ortada olması durumu da kalmayacak, gibi sözler boş bir kere. ABD sine, avrupasına gidin bakın. birçok yerde istediğiniz gibi tabuluktan çıkmıştır, ama nesebi belirsiz zavallıların sayısı o kadar çoktur ki... (tabuluk neyse bu arada, utanma insani bir duygudur, bunun aksi hayvanidir) Saygılarımla | |||
|
| #10 | |
| Tabuları yıkmak sexten başlamıycak elbette bir bütünsel olarak değişim ve dönüşüm diyorum ben, yine anlatamadım galiba.ABD yada diğer ülkeleri örnek veriyosunuz ama oradaki değişimler emperyalizmin kendi yoz kültürüyle oluşmuştur ben insancıl olan insani olan değişimden bahsediyorum. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|