| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Eski sevgilinizle arkadaş kalabilirmisiniz ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Bir zamanlar güzel günler paylaştığınız ve çok sevdiğiniz kişiyle arkadaş kalabilirmisiniz? Neden geçmişi silmeye çalışırız ki daha önce hayatımızda yer alan ve bizim için özel olan kişiye bi anda düşman oluruz diye ben kendi açımdan düşünmüşümdür.Kalınabilir bir merhabanın kimseye zararı olmaz en azından yaşadıklarımıza saygı duyuyorum sevgilim olmasa dair özlediğim zamanlar onunla konuşmayı düşünebilirim Sizler bu konuda ne düşünürsünüz paylaşırmısınız benimle ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| bi kere o senin alışkanlığın olduğu için onu diğerlerinden daha özel bir yere koyarsın... ama insan bir zamanlar çılgınca sevdiği birinden nefret etmeyi başarabilen tek yaratık olduğu için arkadaş kalmaları çok zor... çünkü bir zaaf var çoğu insanda, birlikte olduğu kişiyi kendi malı gibi görüyor ama öyle değil işte o sadece bir eş ruh... senden bir fazlası veya eksiği yok ama insan bunu kavrayamadığı için arkadaş kalamıyor, derinlere dalıp ızdırap çekiyor... tabii bu ızdırap da boş bir ızdırap değildir, bir anlamı vardır elbette... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Arkadaş kalmanın mantığı nedir ? Anlaşamamışsın ayrılmışsın demek ki yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Arkadaşlık ise anlaşmayla olan bir durumdur. Ha bir de mecburi arkadaşlıklar var ama bu dediğiniz durumda bir mecburiyet yok. Yanlış anlaşılmasın düşman olunsun gördüğün yerde selam veriyorsan suçulusun gibi söylemler değil ama arkadaşlık birlikte zaman geçirmek özel şeyler paylaşmaktır. Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Kaldım da,arkadaşlık pek verimli olmadı. Eski günlere dair laf koymayla geçti zaman. Ne gerek var başka arkadaşmı yok? Ama kalmayı başarabilen kalsın. Eski sevgilimle konuştuk 1 yıl aradan sonra, baktık ikimizde çok değişmişiz... Baya dalga geçiyorduk birbirimizle, en iyisi beraber takılmamak dedik ve arkadaşlıkta bitti. İyi de oldu. Napiyim eski sevgilimi Çok işe yarasaydı hala sevgilim olurdu.__________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Teorik olarak mümkün olmasına karşın, pratikte geçerliliği yoktur. Taraflardan biri gerçekten arkadaş olarak görse de (ki bu genel de erkek olmaz) ötekisi içinde saklar, açığa vurmaz ama gerçek farklıdır. O nedenle pratikte varmış, oluyormuş gibi gözükenlerin aslında olmadığı bilinmelidir. Saygılarımla |
|
| #6 | |
| sn CİSESU.. Bence bu pekde mümkün görünmüyor.Şu an aynı iş yerinde çalıştığım bir insanla ilişki yaşamak üzereyim.Başladı başlıyacak yani ama bu tip bir durumda bırakın arkadaş kalmayı herhalde o iş yerinde bile kalamazdım.Özelliklede terk edildiysem.Çünkü onu görmek bana acı verirdi diye düşünüyorum.Profesyonel olmak gerekir belki ama sonuçda işin içine duygularınız giriyorsa pekde profesyonellikden bahsetmek mümkün gibi gözükmüyor bana.Bilmem haklımıyım? saygılarımla ![]() |
|
| #7 | |
| ben kalabilirim, sevgili olarak sürmüyorsa onun en yakın arkadaşı olarak sürdürebilirim, tabii burda karşılıklı samimiyet çok önemli, iki tarafın da hislerini birbirlerinden saklamaması gerekir, ki çoğu kez arada bir duvar oluşturma ve nefret koyma yoluna gidilir... buna gerek yok ya, bu hayatı gerektiğinden fazla ciddiye almak olur... diyelim ki onun 3 aylık ömrü kalmış, yine aynı mı düşünürdünüz, hayır... işte tek sorun burda... diğerini sahiplenmede yatar... kimi sahipleniyosun ki sen, kendine bile tamamen sahip değilken... |
|
| #8 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| hiç çıkmamışsak (yani geçmişte istenmemişsem) onunla arkadaş olarak devam edebilirim. Önceden çıkmışsak bana merhabalaşmak bile zor gelir, çünkü ayrılmak için şiddetli sorunların olması gerekiyor, bu şiddetli sorunlar yaşandıktan sonra karşı tarafa hoşgörüyle bakamıyorsunuz (pardon, ben bakamıyorum )__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Evet olabilirim ve hatta arkadaşız.. |
|
| #10 | |
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir/Kıbrıs
| Küsmeden ayrılmak büyüklük belirtisidir.. __________________
yeşil bir tepe var mı kuzum orada ve yaşanacak bir ev o yeşil tepenin ardında |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |