"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
İş Yerinde Aşk Yaşamak.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İş Yerinde Aşk Yaşamak... Sn. Yazıyaz üyeleri sizce iş yerinde bir ilişki yaşamak ne kadar doğru.Olumlu olumsuz tarafları neler?Ama unutmayın çok aşıksınız ve deli gibide seviyorsunuz.(Bu ayrıntı olmamalı diyenler için küçük bir dipnot'tu) ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İş yerinde aşk yaşamak, bu aşkı yaşayan için güzel, işveren için olumsuzdur. Açıkça ortadadır ki, aşk en iyi işgücü kaybı nedenlerinden biridir. Hatta işyerinde yaşanan bu aşk, artık o işyerinde çalışamamaya kadar götürür adamı. Bir de bu aşkın karşılığı varsa, al sana iki işsiz... Yazıktır. Yapmayın derim ![]() |
|
| #3 | |
| SN.PAPYRUS.... Sanırım dip notu okumamış olmalısınızki böyle konuşuyorsunuz.Sonuçda planlanmış bir şey değildir bu aşk.Nasıl ve ne şekilde insanı bulacağı belli olmazki.Çareler tükenmez.Sonuçda belki o işyeride bu iki insan yüzünden işgücü kaybına uğramaz.Nasıl olsa bir dünya insan var.Şaka bir yana uyulması gereken kurallara uyulduğu zaman bir problem teşkil etmiyeceğini düşünüyorum. Saygılarımla....... ![]() |
|
| #4 | |
| Uyulması gereken kurallar? ![]() Aşk kural tanımaz Sn Oxygen. |
|
| #5 | |
| Sonuçda eğer aynı iş yerinde çalışıyor ve bir birliktelik yaşıyorsanız bazı konulara dikkat etmek gerekiyor.Sonuçda bağlı bulunduğunuz birimlere karşı bazı sorumluluklarınız var.Aynen söylediğiniz gibi iş gücü kaybına mahal vermemek adına bazı kurallar demiştim ben.Bilmem ifade edebidimmi! Ama şuna kesinlikle katılıyorum Sn.Papyrus 'Aşk kural tanımaz'Evet gerçekten haklısınız öyle bir an gelirki mekan,zaman ve insanlar ortamdan silinip gider.Geriye sadece o ve siz kalırsınız Saygılarımla........... |
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Sm. papyrus anlaşılan işyeri sahibi ![]() |
|
| #7 | |
| |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Bu heryerde geçerlidir sadece işyerinde değil bundandırki dedikleriniz doğru ![]() |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| Sn.Papyrus bir işyeri sahibi belki ancak konuyu açan arkadaşımız da sanırım "iş yerindeki aşk"ın bir kahramanı gibi ! ![]() __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bence iş yerinde aşkın herhangi bir sakıncası olmaz. İşinizi aksatıp muhabbet etmeye mi gideceksiniz iş saatinde sanki. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|