| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Diyarbakır Birlik ve Kardeşlik Mitingi 9 Haziran'da! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| ![]() CEHENNEMDE TEK KÜRT KALSA, TÜRKÜN CENNETE GİRMEYE HAKKI YOKTUR! İşçi Partisi'nin çağrısı ile bir araya gelen kitle örgütleri ve sendikalar Diyarbakır'da "BİRLİK ve KARDEŞLİK MİTİNGİ" düzenliyor. 9 Haziran 2007 Cumartesi günü, Saat 11.00’de Urfakapı’da toplanılacak ve İstasyon Meydanı’na yürünecek. Miting Saat 13.00 - 17.00’de İstasyon meydanında gerçekleştirilecek. MİTİNGİN AMACI - Tandoğan, Çağlayan ve Gündoğdu meydanlarından bütün Türkiye’ye yayılan halk hareketini Diyarbakır’a taşıyarak, milletimizin birleşmesi, vatanın bütünleşmesi ve yurtta barış görevinde tarihî bir sıçramayı gerçekleştirmek. - Diyarbakır’ın kişiliğinde milletimizin ayrılmaz parçası olan Kürt yurttaşlarımızı yürekten kucaklamak ve bağrımıza basmak; kardeşliği eylemle gerçekleştirmek. - Diyarbakırlı ve bölgede yaşayan yurttaşlarımızın güçlü katılımını sağlayarak Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ne ve Haçlı İrticaya Diyarbakır’ımızdan güçlü bir yanıt vermek. - Güneydoğu’nun yoksul ve topraksız köylüsünün toprak ve özgürlük mücadelesini kamuoyuna duyurmak ve bu mücadeleye destek sağlamak. - Bölge insanımızın iş ve insanca yaşama talebini ve İşçi Partisi’nin çözümlerini duyurmak. http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=651 Durumu uygun olan herkesi, bu mitingde kucaklaşmaya davet ediyorum... Uzun süredir devam eden mitinglerin en anlamlı halkası, bugün Kürt kökenli yurttaşlarımız üzerinden oynanan oyunlara dur diyebilmenin kilit noktası Diyarbakır Mitinginde buluşmak dileğiyle... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-05-07 15:46 .Sebep: UZUN ALINTI |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İşçi Paritisine faşist,ırkçı gibi yapılan asılsız suçlamalara karşı da iyi bir cevap olacak bu miting. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Umarım güzel ve kardeşçe bir miting olur. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Biz Türk'ler zaten cennetliğiz ancak cehennemlik olan Kürt'ler ide kurtaracağız tek bir Kürt bile kalsa cennet bize haramdır... Bukadar olur diyorum ve başka söze gerek yok diyorum.. |
| #5 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
Bu slogan gayet net,temiz ve içten bir slogandır... Neden başka yerlere çekiyorsunuz? Evet gayet net. Diyoruz ki: Bu millet Cennete de beraber gider Cehenneme de! Anlaşıldı mı? Sizin adınıza sanmıyorum... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
| #6 | |
| Demogaji değil artık bu adamların ciğerini biliyoruz ne demek istediklerinide iyi biliriz.Sol gösterip sağdan ezerler.. |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
işlerine gelince yok efendim Türk etnisite ifade etmiyen bir kavramdır... öyledir şöyledir böyledir.. işlerine gelince de Kürdü cehennemde görmeye dayanamayan fedakar bir halk... evet umarım güzel kardeşçe bir miting olur.. herkes alır bir eline Türk bayrağı, diğer eline Atatürk posteri başlarız 10.Yıl marşını hep beraber söylemeye: "Türk'üz, bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz: Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi; Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri!" Şimdi yine diyecekler, yok burdaki Türk o anlamdaki Türk değil..bu Türk şey.... | |
| #8 | |
| Size öz bir saldırım söz konusu dahi olamaz.İP nin bu topraklardaki saflarını hepimiz iyi bilmekteyiz.Diğer yazıda da dile getirdim.10 yılda bir karabasan gibi çöken ancak uzun zamandır bu eylemini gerçekleştiremeyen yüce ordumuz bu eylemliklerle yeni darbelerini meşrulaştırmakta.Yarın nasıl sorularına siz istemediniz mi? diyecekler pişkince.Bu yüzden bunların ciğerini biliriz dedim.Üstünüze alınmanız ayrı bir karmaşa açıkçası.. |
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| 12 eylülcüler diyarbakirada bulusacak diyebiliriz. |
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
suskunluk daha fazla şey anlatır çoğu zaman... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|