"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Adminin adını farkeden var mı emreTİT hakikaten bende çok güldüm.. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yuh,şaka falan sandım ilk başta,ciddi ciddi yapmışlar ![]() ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Güzel uyarlama ama haklarını yemeyelim şimdi... Kim bilir aynı yapıyı oluşturmaya ne kadar emek harcamışlardır... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Ben hala şaka gibi bakıyorum olaya ![]() __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| phpbb... ilginç ama kim acep bu uyanık... |
|
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alınabilecek diğer uzantılar da alınsa ( ınfo ... ), bunlar ciddi olamazlar.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Büyük markaların yaşadığı sorunları yaşıyoruz heralde. Olsun her şeyin korsanını severim, bu da güzel ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #9 | |
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir/Kıbrıs
| Biyo-teknik bir klon sandıydım. İlahi siz.. ![]() __________________
gitme yada git ama beni bırakma |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sözkonusu klona da bi şeyler yazsakmı acaba? klonda olsa yorum sayısının az olmasına yüreğim dayanamadı ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|