| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Medya/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| İnternet sayesinde basının her kanadını takip etmeye çalışıyorum.Neler neler var.insan bir tuhaf oluyor Vakit denen bir gazete var.Cumhurbaşkanını küçük göstermek için adamın burun deliklerini çekmiş.Daha önce kışlalının kanının bulaştığı bu gazete hergün ayrı bir tiksinti verici haber yazıyor.Mesela dün bir haberi vardı.Anafartalar bombacısının bilmem nesi cumhuriyet mitinglerine katılmış.İmayı anlayabiliyorsunuzdur. Zamanı okuyorum.Neler neler var.AKP borazanlığını yapmak bir tarafa, o hoşgörü cilası tamamen kalmış.Nefret dolu cümleler.Cumhuriyet mitinglerine katılanlar için neler neler yazılıyor.Gerçek yüzlerini ancak böyle olaylar ortaya çıkarıyor. Sabah derseniz Ergun Babahanın kaleminden nasıl iktidarsözcülüğü yapılıyor.Akp ne de olsa gazetenin sahibi. Star diye bir gazete var.İkinci cumhuriyetçi altan ailesi çöreklenmiş oraya.Marksist geçinen beyefendiler Ab den demokrasi dileniyor akp şakşıkçılığı yapıyor. Radikali açıyorum H.C.Güzel ayrı bir vaka.Solcuları darbeci yapmış bir yandan başbakana hadi girelim ıraka diyor bir taraftan demokrasi öğretiyor.İsmet Berkan bize orta sınıfı öğretmeye çalışıyor.Aklı sıra mitinge katılanlar yeni orta sınıf oluyor onların durumunu düzeltende AKP oluyormuş.Özalın orta direği çökerttiğini ne kadar çabuk unutmuş. Milliyette Hasan Cemal geçmişini unutmuş sola ve atatürkçülere demediğini bırakmıyor.Yirmi gündür mitinge katılan bayanları-gençleri nazi kıtaları yapmakla meşgul. Cengiz çandar talabaniden aldığı rüşvetin hakkını veriyor.Bir taraftan k.Irakta mütahitlik yapıyor bir taraftanda TSK ırağa girmesin diyor beyefendi.Tamamen duygusal yani. bir çırpıda yazdıkarım bu kadar.Şu memlekette doğru düzgün solcu bir yazar kalmamış.İnsan Uğur Mumcuyu arıyor gerçekten. şu yazarlara ağzının payını verecek bir adam arıyorum.Ve medya denen aygıt bu halkın beynini işte bu adamlar sayesinde kaç yıldır zehirliyor, zehirlemeye devam ediyor.İnsan kendini kuşatılmış hissediyor. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-05-07 23:28 . |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Boşuna denmiyor satılmış medya diye. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Evet haklısınız sayın Bozkır.Sürünün sahibi,sürünün başına çoban olarak,basın ve medya baronlarını koyuyor.Sanırım bu çobanlara çok da iyi ücret ödüyorlar.Bütün mesele koyun olmamakta. __________________
Kendi kendimizle yarışmadayız, Ya uzak yıldızlara hayatı götüreceğiz Ya da dünyamıza inecek ölüm. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın bozkır,Cumhuriyetteki yazarlarımızın hakkını yemeyin. her ne kadar Mumcu kadar olamıyorlar isede yine üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar.Çetinkaya, Balbay,Selçuk,Somlar bana göre gerçekten çalışıyorlar. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm Emin Çölaşan gibi "büyük" köşeyazarları her gazeteye nasip olmuyor maalesef. Şu klonlama teknolojisi ne durumda bilemiyorum ama, mevcut memnuniyetsizliği gidermek için Çölaşan'ın bir an önce klonlanması gerekiyor. |
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Medya AKP iktidarı ile birlikte zıvanadan çıkmış durumda öyle ki soros destekli yeni mürtecilerimiz bile var. Seyreyleyin bu şenliği hedef tek düşman tek "Kemalizm ve destekçileri". Efendileri bu yeni ve eski mürtecilere öyle buyuruyor "saldırın , salya sümük saldırın , acımasızca saldırın , gidebileceğiniz en son yere kadar gidip saldırın" Bu saldırgan tutumlu kardeşlerimiz küfürlerle , hakaretlerle bezedikleri makalelerinin son cümlelerini "demokrasi" kelimesi ile şenlendirmeyi pek de seviyorlar. Şu an adam akıllı köşe yazarlarının toplandığı ve korkusuzca , yılmadan , bıkmadan usanmadan , hem iktidara hem de onun işbirlikçilerine direnen , mücadele eden , Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan gazeteler arasında sırasıyla benim aksatmadan okuduğum Cumhuriyet , Hürriyet , Vatan gazetesi vardır. Geri kalanı iktidar sırnaşıkları mürtecilerle ile doluşturulmuş durumdadır.Okumaya , haber almaya dahi değmez hele biri var ki bunların arasında gün gelir o cesaretle başbakan'ın yanağı okşar , gün gelir enseye tokat patlatır , gün gelir televizyonlarda her akşam (Cuma günleri hariç) yorum farkları ile 8:00 - 8:20 arası boy gösterir. |
|
| #7 | |
| ![]() işte bu fotoğraftan bahsediyordum.Ben kamerayı adamın burnuna soktular zannetmiştim.Meğerse photoshopmuş.Bu kadar utanmazlık olmaz. http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/05/26 __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| İyi ki photoshop dediniz yoksa kafayı yiyebilirdim. Bir de nedense yazarları hep cumhuriet mitingi üzerinden eleştirmişsin.Bu biraz da sizin sığlığınızı gösteriyor.Ben de cumhuriyet mitinglerine katılanları çok gerici buluyorum. Her nesye yıldırım türkeri severim(radikal). __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? hebun Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-05-07 15:48 . |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Alıntı:
Vakit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın sözkonusu fotoğrafla ilgili açıklaması: "Demişler ki; "Bir Vakit klâsiği!.. Manşette, yine photoshop'lu Sezer fotoğrafı!" Biraz önce dedik ya; Bir "Namluya konan sinek" için, kalkıp da "105'lik topu ateşlemeye" değmez!.. Ama biz, "Mimar Sinan'ın hassasiyeti"ni ölçü alıp; kendimizi, "Sezer'in fotoğrafının orijinalliğini" ispatla mükellef hissediyoruz!.. O FOTOĞRAF “TAMAMEN ORİJİNAL”DİR! Herkesi "kendileri gibi" zanneden "televizyon ve internet hilebazları" bilsinler ki, Sezer'in o fotoğrafı "tamamen orijinal"dir!.. Üzerinde hiçbir "oynama" yapılmamıştır!.. Hadi "tarih"ini ve "yer"ini de söyleyelim: O fotoğraf, "İHA muhabirleri" tarafından "17 Mayıs 2006'da" çekilmiştir!.. Arkadaki yazılardan da anlaşılacağı gibi, Sezer, o gün "Danıştay'ı ziyaret" etmektedir!.. Kaldı ki, "o fotoğraf"tan, bir adet değil, "tam 3 adet" var elimizde!.. Bu vesileyle, "onları da" sunalım dikkatlerinize!.. Farkındayız... O fotoğrafları "itici" ve "sevimsiz" buluyor ve "görmeye tahammül edemiyor"lar!.. Ne yapalım yani; Bay Sezer, "sevimsiz" ve "itici bir poz" vermişse, "foto muhabiri" de o pozu yakalamışsa, biz ne yapabiliriz ki?.. Kaldı ki bizler, onlar gibi; "duba gibi şişman" bir kadını, "tığ gibi ince" gösteren "ekran hileleri"ni veya "itici" bir tipi "sevimli" gösteren "görüntü filitreleme oyunları"nı bilmeyiz!.. Ne ise, o!.. HERKES HAD VE HUDUDUNU BİLSİN! Sözün özü; "Televizyoncu" ve "internetçi" beylere "sevimsiz ve itici" gelse de; "Sezer'in o fotoğrafı" üzerinde hiçbir "photoshop müdahalesi" yoktur!.. Fotoğraf "tamamen orijinal"dir!.. Aksini iddia edene, hodri meydan!.. Buyursunlar, ispatlasınlar!.. Ama, ispatlayamazlarsa; "müfteri, alçak, haysiyetsiz ve şerefsiz" ithamımızı da peşin peşin kabul etsinler!.. Bu sözlerimiz; sadece "televizyon"cular ve "internet"çilerle sınırlı değil!.. Sadece "fotoğraf" olayıyla da sınırlı değil!.. Bu ithamlarımız, zaman zaman Vakit'le ilgili "iftiralar" üreten bazı kesimler için!.. Evet, onlar da "müfteri"dir, onlar da "alçak" ve "şerefsiz"dir!.. Çünkü, bizim alnımız ak, başımız dik!.. Hiç kimse, "kendileri gibi" zannetmesin bizi!.. Herkes haddini de bilsin, hududunu da!.." http://www.haber5.com/artikel.php?artikel_id=1014 | ||
|
| #10 | |
| tutarlılık sn redyellow tutarlılık.Ne çabuk unuttunuz. mesele photoshop değil siz de biliyorsunuz.Bu ülkenin cumhurbaşkanına çok yakışıksız bir biçimde göstermek onu kendi zeka kırıntıları ışığında küçük göstermek istiyorlar. tekrar söylüyorum tutarlılık.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|