"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Roma'ya çalışırken bir arkadaş gönderdi de, bende hemen ekleyeyim bari dedim. Akşama doğru bi yorum da ben yaparım. Bayaa ilginç geldi; doğru mu yalan mı bilmem artık. http://haber.mynet.com/detail_news/?...nkopek65%2Ewmv Gerçi sesler çok net değil, sallama olma ihtimali de yüksek de, gene de ekleyeyim dedim. İzlenmesi lazım. saygılarımla |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| kesin sallama arkadan bir bayan "cihan sus "diye sesleniyor... köpeğe üzüldüm köpekleri severim...umarım köpeğin öldüğüde haber gibi yalandır... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| bu tip şeyler bana pek inandırıcı gelmez. görüntüyü izledim, haberi de okudum, hiç inandırıcı değil. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| kediler de bazen insan sesine benzer şekilde inleyebilirler... bu da şunu gösterir, evrendeki tüm sesler bütün bir sesin değişik parçaları ve bazen bu parçalar belirsiz tepkimeler sonucu birbirlerine benziyorlar ve bunu açığa vuruyorlar... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Neml suresinde Dabbeden bahsedilir Dabbe "konuşan" ve belli bir mesaj veren bir şey ya da varlıktır ve bu konuşması tüm insanlara ve insanlığa (nasa) yöneliktir. Ne demek gerekir bu durumda bilemiyorum Kıyametin habercisidir diyebiliriz en fazla Zira doğa üstü olaymış gibi gördüğümüz her hadiseyi itina ile kıyamete yorumladığımız bir felsefemiz var |
|
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|