Unutmak mümkün değil sanırdım.Her halini her tavrını mıh gibi beynime kazımıştım.Seni birilerine anlatmaya doyamazdım.Bu dünyada senin bir eşin benzerin olamazdı.Şünkü seni ben yaratmış yine sana ben tapmıştın benim gözlerimle bakabilseydin kendine görebilseydin sana nasıl baktığımı bir daha hiç bir zaman böyle sevilemiyeceğini sende anlardın.Herkes gerçekleri yaşarken ben bir hayalin peşinde koşarak mutluyum diyerek yalnız kendimi kandırdım.Orda dursaydın sormasaydım bozulmasaydı belki belki ben hala aynı yerde olacaktım.Tüm gücümü toplayıp sordum herşeye rağmen ben hala seni seviyorum dediğimde ne beklediğimi aslında bende bilmiyordum.Onlar çocukluktu geçmişte kaldı derken o ne kadarda rahattı saf saf hiçmi sevmemiştin hepsi yalanmıydı dediğimde sevmiştim ama geçmişte kaldı.Geçmişte kalmak ben hiç onu yanımdan ayırmazken o beni çok gerilerde bırakmıştı.
İşte sonunda oldu, kolay olmadı ama zaman seni geride bırakabilme savaşını kazanmama çok yardımcı oldu.Bende seni orda bir yerlerde bıraktım.