| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Merhabalar, Amway doğrudan satış sistemi hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. __________________
Önce kuralları öğren; düşün, karar ver ve bazılarını boz. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
| #3 | |
| Neden sayın Ulkukoca biraz açabilirmisiniz.% 50 şansım var.Kaybedersemde ölüm yok ya sonuçta. __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: ankara
| sayın yaprak dün size bir mesaj attım ama sanırım onaylanmadı amway çok karlı bir sistem . kaybedeceğiniz hiç birşey yok. geleceğe çok iyi bir yatırım olarak düşünün.ben 2 aydır kullanıcısıyım ve çok büyük paralar dönüyor ortada. hem insanın sosyal çevresi gelişiyor. hemde çocuklarına bile bırakabileceği miras sisteminin içine girebiliyorsunuz. __________________
bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş ... |
| #5 | |
| Teşekkürker.Sn.üvey evlat. __________________
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ya ben bu işlerden korkuyorum biliyor musunuz Böyle evlerde toplantılar filan, insan kendini gizli bir örgütün içine bulaşmış gibi hissediyor. Ama, şunu diyebilirim ki çok iyi bir çevre olması lazım, potansiyel müşteri olması lazım, yoksa zarardan başka bir şey getirmez diye düşünüyorum.__________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | |
| Potansiyel müşteriyi siz bulacaksınız san Dilara. Tanımadığım evlere bende gitmem.Ben iş itibariyle çevresi geniş bir insanım.Dostunun dostu vardır misali.Önce beyninizde bitireceksiniz olayı.Zarar konusuna gelince bu gerçekten önemli bir konu planlı bir şekilde çalışmak şart.Tutupta elinizde kalacak bir malın siparişini vermek yerine satılacak malı iyi tespit etmek lazım. __________________
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evet haklısınız. Ben bir kez toplantılarına gitmiştim, baktım beni aşar hiç girmedim işin içine Ama ürünlerini almak isterdim aslında da ulaşmak da zor oluyor sanırım.__________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Eskiden Saadet Zinciri'ne benzeyen oluşumlara benziyor....! Bu sistemden devlet vergisini nasıl tahsil ediyor? Amway ürünü alan kişiye satış fişi nasıl veriliyor ki? Ürünler de Türkiye ortalamaları için oldukça pahalı! Kapitalist sistemde konsantre ürünler bir tür parayı erken tahsil etmenin pazarlama siyasetidir. Saygılar, doğançay |
| #10 | |
| Bir araştırın isterseniz ben araştırdım ama burda anlatması güç. Kimseye zorla alın diyecek halimiz yok ya beğenen alır beğenmeyen alamz.Araştırdıktan sonra sizde işin içinde bulmayın kendinizi sn.doğançay __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|