"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Forumdan ayrılıyorum, normalde bana komik gelir bu tarz şeyler ama habersiz de gitmek istemedim. Koca forumun kötü olmasındansa bir kişinin gitmesi yeğdir. Sevdiğim şeylere ve kişilere zararlı fikirlerini aşılayan ve kutsal saydığım değerlere, sevdiklerime hakaret etmekten çekinmeyen, bunuda "gerçek" maskesi altın yürüten, bazılarından nefret ediyorum, açık söyleyeyim. Sonra şu an ismini hatırladığım hatırlamadığım ne kadar arkadaş varsa hepsinden de helallik isitoyorum. Eğer kırdığım bir durum olduysa, hakkınızı helal edin. Yazıyaz foruma ve forumda ki, arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim. Saygılarımla |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| O bazılarının başını herhalde ben çekiyorum... Üzüldüm gitmenize ama hayat böyle bazen insan değişik kararlar alabiliyor... Emin olun bende son demlerimdeyim. Yakında iki yılımı verdiğim forumdan ayrılacağım. Ben o küçük forumu özlüyorum. Hiçbir nefretim yok size karşı, hatta sevgim var desem inanmazsınız.. Gençsiniz; Umarım hayatınız başarılarla dolar... Hepimiz gelişecek ve değişeceğiz. Bundan kaçmamız mümkün değil. Değerlerimiz ve sevdiklerimizde değişecek... kendinize iyi bakın. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bir sevgilim vardi...Beni terketmeden once soyle demisti; "Eger öleceksen, en azindan savasarak öl...Neyse artik bir dahaki canina sakla bunlari..." Ne alakaysa iste...Madem ki öleceksin...Savas diyorum... |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Aldığınız karara üzüldüm; ama sizi çok iyi anlıyorum. Keşke kısa bir mola kararı yeterli olabilseydi. Demek ki çok doldunuz. Ancak, uzun da olsa bir aradan sonra, yeniden yazılarınızla aramızda yer alacağınızı umut ediyorum. Yaşamınızda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... Allah yardımcınız olsun! __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| saygın ulukoca, Belki bir espri patlatırsam geri gelirsiniz.. ''Durun nereye!... daha karpuzzz keseceğdikkk!...'' ceza da alsak.. kızsak da.. buralardayız... Söz konusu VATAN ise... Gerisi TEFERRUATTIR... saygılar. |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Gerçekten gidecekseniz,hayatınızda başarılar dilerim. Ama sanmıyorum böyle yanlış birşey yapacağınızı,pireye kızıp yorgan mı yakılır ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Güle güle gidin fakat bir oluşumun içinde olup yanlışları düzeltmeye çalışmak dışında durup eleştirmekten daha cesurca değilmidir. |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Zaten benim gibi yeni üyeler forumda ki seviyeyi düşürdüklerini, tartışmak için yeterli seviyede olmadıklarını hissediyorlar. Bu yüzden sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var... | |
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Güle güle... __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|