| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Diaspora golü yedi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Diaspora golü yedi Ermenilerin baskılarına aldırmayan İsviçre Adalet Bakanı, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yargılandığı sözde soykırımın inkarını suç sayan yasanın kaldırılması için harekete geçti. Aralarında Perinçek’in avukatı Laurent Moreillon’un da bulunduğu 14 uzmanın tartışmasına açılan rapor önerge haline getirilerek İsviçre Ulusal Meclisi’ne sunulacak. Perinçek:1 - Diaspora:0 İşçi Partisi lideri Perinçek’in Lozan’daki tarihi savunması İsviçre hükümetini kanunlarını değiştirmeye zorladı. Hükümet, sözde soykırımı inkar yasasını masaya yatırdı (...) Ayrıntılar için tıklayabilirsiniz: http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha...golu-yedi.html Bütün siyasi partilerimizin ve liderlerinin de bu çorbada tuzunun olmasını diliyorum... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-06-07 00:25 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hürriyet'in ilgili günde ki manşeti ; Diyasporanın ilk yenilgisi, Perinçek o yasayı kaldırtıyor..... gibi bir şey di ![]() İlgili bilimsel çalışmlar meyvesini vermye başladı ki benim pek umudum yoktu açıkçası. Kutlamak lazım Talat Paşa komitesi ve harekatının ferdlerini ![]() ![]() Çünkü bu şüphe yok ki; uzun,sağlam ve sağlıklı bir çalışmanın meyvesidir. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Talat Paşa Komitesi'ni takdir ediyorum. ''Sözde değil özde'' mücadele ediyorlar... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Talat Paşa Komitesini ve emek veren tüm gönüllüleri tebrik ederim.. Saygılarla....Harbey....... |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Farklı bir galibiyetin ilk dakikaları bunlar. Daha yeni başladık... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| D.Perinçeki şimdi fransaya göndermek lazım.Valla sarkozyinin bile tozunu attırır. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Diaspora'ya Türkiye olarak kaç gol attık hatta kumbaraya çevirdik ama diğer devletler hakemlikten anlamıyor... |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hem olmayan bir soykırımı zorla kabul ettireceksin hem de "soykırım yoktur" demeye yasak getireceksin. Bu nasıl bilimsellik, bu nasıl fikir özgürlüğü? Bence Avrupa'nın yüz karasıdır bu tip yasalar. |
|
| #9 | |
| Bana öyle geliyor ki, günümüzün Avrupa'sının, artık o Aydınlanma Çağı'nın Avrupası ile bir alakası yoktur ?!. __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sayın Gılgamış, bütün uygarlıklar kendileri için uygarlık kendi dışındakiler için barbarlık olmuştur hep tarihte. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|