| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
19 mayıs/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
| Üyelerimizin 19 Mayıs Gençlik bayramını kutlarım. İnşallah güzel, mutlu, huzurlu nice 19 Mayıslara ulaşmayı temenni ederim. |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Teşekkürler... Ben de Tüm üyelerimizin bayramlarını kutlarım. Ama şuna üzülüyorum ki, keşke 19 Mayıslar törenlerden ibaret sıkıcı kutlamalarla geçmek yerine daha canlı yaşansa... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın Türker, Daha canlı kutlanmasını da tabii ki isterim. Her yıl tekrar eden gösteriler gerçekten pek çok kişiye zevk vermemeye başladı. Bundan bir iki yıl önce, bir bayramda törenlerden sonra Sertap Erener konseri vardı, oldukça renkliydi. Rutin törenlere böyle şeyler eklenirse daha iyi olacağı kanısındayım. Fakat bence bu özel günlerde gözden kaçan bir nokta da bu günlerin sadece bayram olarak düşünülmesi. Halbuki bu günlerde bir değerlendirme de yapmalıyız. Çeşitli paneller, söyleşiler, tartışma platfromları oluşturulmalı. Tabii bunlar da her sene farklı konuları ele almalı. Yoksa her seneki Dünya Kadınlar Günü toplantılarına döner olay, her sene aynı sorunlar, aynı çözüm önerileri ama değişen bir şey yok. |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Evet çok doğru. Bence devletçi törenleri bitirmek gerek. Paneller, seminerler ve bunun yanında konserler ve eğlence... Hepsi bir araya gelmeli, herkes bu bayramdan kendi ilgi alanına göre bir şeyler bulmalı. Şeker bayramı gibi hatta çok daha güzel ve bilgilendirici geçsin istiyorum. Bilmem çok şey mi istedim acaba ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|