| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Kimler? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu forum içerisinde beğendiğimiz kadar görüşlerini ve yazılı dilini benimsemediğimiz isimler de var mı? Varsa bunlar kim acaba ? Belki tepki çekebilir bu başlık ama cesur olursak daha da dürüst davranabileceğimizi sanıyorum... |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| seyist erdi doğançay remat gılgamış bozkır ne yapmalı ve unutmadan sabah şekerlerini anımsatan mcpo ![]() Siz olmasanız bu forum hiç çekilmez doğrusu ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| hiç gerek yok bence ... yani sağlıklı bir sonuç elde edemeyiz gibi geliyor bana.. zira çoğu konuda matıksız ve saldırgan davranan diye inandığım ABCÇDEFGĞ... arkadaş ! ın bile bazı yazılarını beğeniyorum,bu düşüncenin çoğunuzda da bu doğrultuda olması kuvvetle muhtemel ... __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #4 | |
| hepsini seviyorum çünkü hepsinin rengi gri |
|
| #5 | |
| Bende en çok kendimi beğeniyorum, adam akıllı bir iki kitap okumamış, şurdan burdan kulaktan duyma yazılarla gelen arkadaşlardan başka bir adamda bulamadım, doğrusu! __________________
Bu millet "bu muhalefe" minnet duymadı, duymuyor ve duymacaktır. |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Nazik eleştiriniz için teşekkürler.. Ama unutmayın! En büyük aşklar ,NEFRETLE başlar.. ![]() Yanlış anlamayın bende NAZİRE yapıyorum... | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| engin bilgilerinizden faydalanmak için bekleyen yüzlerce üyemiz sabırsızlanıyor... __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #8 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sn mcpo,eleştirmedim sadece sizler olmadan bu forumun çok sıkıcı olacağını söyledim. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Alıntı:
![]() Güç'te bu, zenginlikte ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | ||
|
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Brusk-Anadolu-Artena-Elenorin-Mayıs-Seha----- |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|