"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Cumhuriyet mitingini kıskananlar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Cumhuriyet mitingini kıskananlar kim tabiki nurcular, tayyipler, aşiri solcuyum diye geçinenler.. nurcuları bir yerde anlıyorum(!) çünkü kendilerinin destekleri partiden birinin cumhurbaşkanı olmasını engellemesiydi... Ya solculara noluyor? Gayet demokratik ve kendi mitingleri gibi kavgalı dövüşlü de değil, herkes şarkılar türküler söyledi... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #2 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Kuru kuruya "Demokrasi isterük" demek kolay tabi. Peh! __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Darbeyi meşrulaştıran, sisteme sistem içi mualif olan bu tezgahları kıskanıyoruz gerçekten. Peh! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Siz galiba olayın farkında değilsiniz... Ne derseniz deyin ister darbeci ister cuntacı ama bir gerçek var ki tayyip Erdoğan ve benzeri gibi birinin cumhurbaşkanı olmasını engelledik... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! PESİMİST Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-05-07 23:13 . | |
|
| #5 | |
| Madem bu kadar demokratsınız, neden muhtırayı eleştirmedi bu mitingler? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Cumhuriyet mitinglerinin en çok atılan sloganları: Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye Kahrolsun İMF Tam Bağımsız Türkiye ABD'nin Gülü Çankaya'ya Çıkamaz Türkiye Laiktir Laik Kalacak Birleşin Ya İstiklal Ya Ölüm Tam Bağımsız Türkiye ... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #7 | |
| sn türker bu mitingler genelkurmay bildirisinde çok önce başladı hangi muhtiranın(!) gölgesinden bahsediyorsunuz, olmamış bir muhtıra(!)yımı eleştirsin halk... __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #8 | |
| E-muhtıra'mız 27 Nisan gecesi verildi. Öve öve bitirilemeyen Çağlayan Mitingi ise 29 Nisan'da yapıldı. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
çankayanın yolları şeriata kapalı. ABD nin imamı kaça sattın vatanı tayyip baksana kaç kişiyiz saysana ne mutlu TÜRK üm diyene genciz güçlüyüz ATATÜRKÇÜYÜZ __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
İsterseniz AKP'nin anti- demokratlığını eleştirin şurada da, derdinizin demokrasi olduğu belli olsun. Ama öyle öbürleri de yapmadı diyerek geçiştirmeyin dilerseniz. 1. AKP seçim barajını aynen bırakmıştır. 2. AKP milletvekillerinin, mali suçlarla ilgili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına kulaklarını tıkamıştır. 3. AKP de memurların grevli-toplu sözleşmeli sendika hakkını tanımamıştır. 4. AKP de, AB müzakereleriyle ilgili , halka gitmeyi, referandum yapmayı aklına getirmemiştir. 5. Sayın Tayyip Erdoğan, son günlere kadar adaylığını açıklamamıştır. Sanki kendine sekreter atar gibi ''Cumhurbaşkanı adayım Kardeşim Abdullah Gül'' demiştir. Dikkatinizi çekerim: partimizin adayı bile dememiştir. Siz bu konuda yorumlarınızı sunun dilerseniz, ben devamını getiririm... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|