"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yazdığım yorumları neden göremiyorum?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Arkadaşlar forumda yeni üyeyim umarım kalıcı olurum ![]() fakat yazdığım yazıyı o konu içerisinde göremiyorum.azönce bir topicte yazı yazdım ama konu içerisinde yok nedeni nedir acaba bilenlerden yardım bekliyorum. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sn. Muzur, bu sayfanin ust sag tarafinda Forum Kurallari bolumunu okuyunuz. Orada Mesajlarin Silinme Nedenleri de vardir.Sizin mesajlariniz yayinlanmadan silinebilir. Umarim yardimci olabilmisimdir. *Sorununuz devam etmesi halinde bildirmeniz gereken yer; Yazar Adaylarinin Dikkatine adli yerdir (yine sag ust tarafta bulunuyor). Nepenthe Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-05-07 20:28 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| teşekkür ederim Sn.Nepenthe. yardımcı olduğunuz için. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| Merhaba İslamda şiddet kısmına defalarca cevap attım fakat gözükmüyor.Kurallardan çok bana bu kısıtlıyıcılık gibi geldi.Olayın aslını öğrenmek isterim. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| bende 3 defa bir konuya cevap yazdım önce gözüktü sonra silindi. benim yazdıklarım tamamen kurallar dahilindedir. nedenini cözemedim yazı yazamıyacaksak ne yapalım burda. |
|
| #6 | |
| buraya yazdıgım mesajlar dahi bi süre sonra siliniyor. |
|
| #7 | |
Kültür-Sanat Dergi Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| sayın supheci, yazar adayı olduğunuz için mesajlarınız önce moderatörler tarafınan okunup öyle onaylanıyor. ilk yazdığınız an kendiniz görüyosunuz fakat sonra biz onaylayana kadar gözükmüyor. moderatörlerimiz sitede olduğu süre boyunca ilgileniyor fakat yazdığınız an yönetimden kimse olmadığı için mesajınız geç yayınlanmıştır. saygılar... |
|
| #8 | |
| tamam arkadasım anlasıldı tesekkürler |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|