"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Umudun sembolü Nuh'un gemisi tamamlandı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Büyük Tufan’ın ardından Nuh’un gemisinin oturduğu rivayet edilen Ağrı Dağı’nda inşa edilen geminin açılışında uluslararası bir bildirge yayınlayan Greenpeace dünya liderlerini, iklimi kurtarmak üzere, acil ve geniş çaplı eyleme çağırdı. Bu sıradışı gemiyi Iğdır halkına teslim etmek üzere yapılan törende, Greenpeace gönüllülerinin yanı sıra Iğdır Valisi, ünlü şovmen ve aktör Okan Bayülgen, çocuklar ve müzisyenler de katıldı. Pek çok dilde okunan bildirgeyle liderler, milyarlarca insan, temel insan hakları olan “yaşam ve sağlıktan” mahrum kalmadan bu hakları ve iklimi korumaya davet edildi. Her biri dünyanın bir ulusunu temsil eden 208 güvercin bu mesajın tüm dünyaya taşınması dileğiyle gökyüzüne bırakıldı. Daha sonra, Greenpeace’in internet sitesine binlerce insanın sevdiklerini kurtarmak üzere gönderdiği fotograflar geminin iç kısmına asıldı. Rapor ve ayrıntılar için: Greenpeace __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Gazetelere baktım nuhun gemisi kaçak yapılmış yıkılacakmış.Yav gülüyim mi kızıyım mı bilemedim.Kıyamet kopsa kömür satışları patladı diye haber yapar bu medya.Tövbe tövbe.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Bu kapitalist ağa babaları dünyayı bize bırakıp kaçacaklar gibi geliyor bana.Ama ortada yaşanacak yerde kalmayacak bu gidişle.Kaçak uzay gemisi yapan var mı acaba? İşin espirisi bir tarafa;bu konunun yenilir yutulur tarafı kalmadı artık.Bu konuda insanlarımızdaki duyarlılığı artırmak için ne yapmak gerekiyor,asıl konumuz bu olmalı bence.Sayın Paradigma bu gidişle sayenizde Greenpeace'in doğal üyesi olacağız.Saygılarımla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|