"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski31-05-07, 21:20  #1
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Sevdiklerinize Nuh'un Gemisi'nde yer ayırtın!

Dünyamız, fosil yakıt bağımlılığından bitap düşmüş, yokuş aşağı iklim felaketine sürükleniyor. Greenpeace kendi ellerimizle yarattığımız yaklaşmakta olan felaketi hatırlatmak için umudun ve uyarının işareti ve sembolü Nuh’un Gemisi’ni Ağrı Dağı’na inşa ediyor. Nuh’un Gemisi, iklim değişikliğini önleyecek çözümlere sahip çıkanların, çözümü talep eden ve sevdiklerine yaşanabilir bir dünya bırakmak isteyenlerin gemisi olacak!

Bu felaketten neyi kurtarmak isterdiniz?

Aileniz, arkadaşlarınız, evcil hayvanınız, hayal ettikleriniz? Felaketten kurtarmak istediklerinize Nuh’un Gemisi’nde yer ayırtın!

Yapmanız gereken şey hemen şimdi sevdiklerinizin resmini bize göndermek. Gönderdiğiniz resimler Ağrı Dağı’ndaki Nuh’un Gemisi’ne yerleştirilecek ve orada ölümsüzleşecek.

Devamı: Greenpeace
Eski03-06-07, 23:16  #2
Godot

Godot'nın Avatarı

çok ilginç...
tüm insanlar gay klüplerini ve lisedeki namazı konuşuyor ama küresel ısınma kimsenin umrunda değil gibi...
insanların kafası çok karışık...
bu başlığı açmak üzereydim, baktım ki daha önceden açılmış...
greenpeace çok önemli bir protesto yapacak, herkes bu kampanyaya katılsın, liderlerin dikkatini çekmek için yapılabilecek en büyük şey nedir acaba merak ediyorum...
Godot is offline  
Eski04-06-07, 00:41  #3
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın Godot şöyle demiş:

Mesajı Göster
çok ilginç...
tüm insanlar gay klüplerini ve lisedeki namazı konuşuyor ama küresel ısınma kimsenin umrunda değil gibi...
greenpeace çok önemli bir protesto yapacak, herkes bu kampanyaya katılsın, liderlerin dikkatini çekmek için yapılabilecek en büyük şey nedir acaba merak ediyorum...
Sayın Godot;aslında ben de Sayın Paradigma'nın yazılarıyla daha bir ilgilenir oldum bu konuyla.Greenpeace,(aslında bu kelimeyi yazması da zor) insanlık adına güzel şeyler yapmaya çalışıyor.Yaşadığımız dünyanın başka sorunlarını gösterirken,aslında insanın ve yaşadığımız dünyanın tüm sorunların çıkış noktasının da aynı olduğunun vurgusunu yapıyor.Evet,gerçekten desteklenmesi gereken bir kuruluş olduğu fikrindeyim,sadece eylemlerinin değil.
Eski04-06-07, 11:56  #4
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Teşekkür ederim sayın Godot ve sayın Anadolu.

Ne zaman sularımız kesilecek, ne zaman doğal kaynaklarımız tükenecek o zaman bunları konuşacağız sanırım. Kötü birşeylerin olmasını bekliyoruz. İlla bir felaket olacak, sonra akıllanacağız. Önceden önlem almak, bu konu hakkında çözüm üretmek bize gereksiz geliyor.

İstanbul için barajlarda su çok azmış diyorlar. Siz asıl komediyi 22 Temmuz'dan sonra seyredin.
Eski04-06-07, 12:05  #5
Anti-Kahve

Anti-Kahve'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Ülke / Şehir: Hatay-Adana

Alıntı:
Sayın Godot şöyle demiş:

Mesajı Göster
çok ilginç...
Sayın Godot,

Bu tartışmaları yapacak bir gezegenimiz olmadığında iş işten geçmiş olacak haklısınız...

Birbirimize saygı duymayı öğrenmeden, birlikte yaşamayı öğren(e)meden DÜNYA koca bir çöplük olacak yazık...

Saygıyla
Eski04-06-07, 17:48  #6
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın Anti-Kahve şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın Godot,

Bu tartışmaları yapacak bir gezegenimiz olmadığında iş işten geçmiş olacak haklısınız...

Birbirimize saygı duymayı öğrenmeden, birlikte yaşamayı öğren(e)meden DÜNYA koca bir çöplük olacak yazık...

Saygıyla
Sayın Anti-Kahve;görünen yanlışlara el atıldığı sürece geç kalınmış sayılmaz.İnsanın yaşadığı dünyaya yabancılaşmasının sebebi ne ise,birbirine yabancılaşmasının sebebi de aynı.İnsanlar varolan sorunlarıyla ordan oraya savrulurken bunların farkına varmaları elbette çok güç.Kendi sorunlarının açıklamasını yapamazken insan,elbette bu sorunun kendi sorunlarının bir parçası olduğunu da göremeyecektir.
Dünyayı eğer çocuklarımızdan ödünç aldıysak,mirası düzgün bırakma noktasında üzerimize düşeni yapmalıyız.Bu nedenle de bu tür konuları inatla gündem de tutmanın yollarını ve yöntemlerini bulmak zorundayız.
Saygılarımla.
Eski04-06-07, 23:23  #7
mayıs

Giriş Tarihi: Jun 2006

Sevdiğim insanların bir çoğu öldü zaten. Birinin de resmi bile yok. Ailem de nasılsa inanmaz. Şanslı mı sayılırım? Artık istediği zaman tufan olabilir umurumda değil.

mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-07-07 23:46 .
mayıs is offline  
Eski04-06-07, 23:59  #8
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

vatanımı alabilir mi acaba o gemi?
Ulukoca is offline  
Eski05-06-07, 11:45  #9
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Alıntı:
vatanımı alabilir mi acaba o gemi?
Resmini gönderebilirsiniz. Böylece ölümsüzleşir.
Eski05-06-07, 13:15  #10
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Geçtiğimiz Makina programına konuk olmuşlardı bu organizasyonu yapanlar ve çok hoşuma gitti. Keşke hareket etmekte kimse bu kadar geç kalmasaydı...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı