| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İşçiler katledildi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İşçiler katledildi Alıntı:
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Ne kazanıldı şimdi? __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Vallahide billahide ... Fotomontajdır... ![]() Ya da faşist Tece'nin askerleri yapmıştır.. ![]() |
|
| #4 | |
| Ölen işçilerimize, varsa günahları Tanrı'dan bağışlanmalarını, ailelerine de sabır diliyorum. Sayın Paradigma, Bir şeyin kazanılması mı gerekiyor ? Bu tavrınıza bir anlam veremedim. Siz açılan her başlığa böyle tepki verir misiniz ? Dilerseniz, bir daha başlık açmam, olur biter. Bu başlığı ''PKK emekçi öldürmez'' diyenlerin, görüşlerini almak için açtım. Sanki bu olay olmasa bir şey değişir miydi ? Hayır, değişmezdi. PKK'nın yaptığı katliamlar hafızalarımızda.. Ama bazıları herkesi balık hafızalı sanıyor işte.... PKK bir terör örgütüdür. __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| ben şahsen, koruculardan şüpheleniyorum. o bölgenin insanıyım. korucuların, bu tür tezgahları kurduklarını iyi biliyorum. ama yinede olayı bağımsız kaynaklardan öğrenmek lazım. açıkçası resmi kaynaklara güvenmiyorum. bazı gerçeklerin, resmi kaynaklarca çarpıltıldığı, bilinmeyen bir şey değil. sn, paradigma size cevap verecek, bilgiye sahip değilim. ama haberin doğruluk payını hasaba katmadan, bize sunuluş şekliyle yorum yapmamız, gerçekleri görmemizi engellemezmi..lütfen burdan, pkk yapmamıştır, anlamı çıkarılmasın selamlar.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Ben açılan başlığa değil, PKK'ya tepki göstermiştim. "PKK bundan ne kazandı?" anlamında. Lütfen önyargılı olmayalım. __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
|
| #7 | |
| Yanlış anlamışım; özür dilerim. __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| Anlamıyorum,anlayamıyorum..PKK nın bu işteki rolü ne ? neden yaptı şimdi bunu ? arasında bir bağ kuramıyorum deli olacağım..PKK,bildiğimiz gibi basit bir oluşum değil tamam da bu işle ne gibi bir bağlantısı var bunların... kim bunlar ya,kimler tarafından kullanılıyorlar.bana kalkıp ABD demeyın sakın bu iş ABD den de ötesini ilgilendiriyor berisini de... yeter artık be yeter.. __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Bildiklerim zaten gerçeğin hizmetinde... Neden benim hakkımda böyle olumsuz düşünüyorsunuz anlamadım. Selamlar... ![]() __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|