Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

İşçiler katledildi

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski31-05-07, 22:00  #1
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
İşçiler katledildi

Alıntı:
Bingöl'de ormanda kesim ihalesini alan taşeron şirketin işçilerine PKK'lı teröristler yaylım ateşi açtı. Ormandaki katliamda 5 işçi öldü, 6 işçi de yaralandı. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Olay bugün saat 17.00 sıralarında merkeze bağlı Çiçekdere Mevkii'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Orman İşletme Müdürlüğü'nden izinli olarak teşoran bir firma adına ağaç kesimi yapan işçiler, bir grup PKK'lı teröristin silahlı saldırısına uğradı. Teröristlerin, uzun namlulu otomotik silahlarlarından çıkan kurşunlara hedef olan orman işçilerinden 5'i olay yerinde yaşamını yitirdi, yaralanan 6 işçi de Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırıyı duyup olay yerine ve hastaneye koşan işçilerin yakınları sinir krizleri geçirdi.
(...)
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=87438
Eski31-05-07, 22:01  #2
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007

Ne kazanıldı şimdi?
Eski31-05-07, 22:13  #3
mcpo
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Oct 2006

Vallahide billahide ...

Fotomontajdır...

Ya da faşist Tece'nin askerleri yapmıştır..
mcpo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski31-05-07, 22:14  #4
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Ölen işçilerimize, varsa günahları Tanrı'dan bağışlanmalarını, ailelerine de sabır diliyorum.

Alıntı:
Sayın Paradigma şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ne kazanıldı şimdi?
Sayın Paradigma,
Bir şeyin kazanılması mı gerekiyor ? Bu tavrınıza bir anlam veremedim. Siz açılan her başlığa böyle tepki verir misiniz ?

Dilerseniz, bir daha başlık açmam, olur biter.

Bu başlığı ''PKK emekçi öldürmez'' diyenlerin, görüşlerini almak için açtım.

Sanki bu olay olmasa bir şey değişir miydi ?
Hayır, değişmezdi. PKK'nın yaptığı katliamlar hafızalarımızda..
Ama bazıları herkesi balık hafızalı sanıyor işte....

PKK bir terör örgütüdür.
Eski31-05-07, 22:39  #5
derikli
Ayrıldı

Alıntı:

Mesajı Göster
Ne kazanıldı şimdi?
ben şahsen, koruculardan şüpheleniyorum. o bölgenin insanıyım. korucuların, bu tür tezgahları kurduklarını iyi biliyorum. ama yinede olayı bağımsız kaynaklardan öğrenmek lazım. açıkçası resmi kaynaklara güvenmiyorum. bazı gerçeklerin, resmi kaynaklarca çarpıltıldığı, bilinmeyen bir şey değil. sn, paradigma size cevap verecek, bilgiye sahip değilim. ama haberin doğruluk payını hasaba katmadan, bize sunuluş şekliyle yorum yapmamız, gerçekleri görmemizi engellemezmi..lütfen burdan, pkk yapmamıştır, anlamı çıkarılmasın selamlar..
derikli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski31-05-07, 22:41  #6
Paradigma

Paradigma'nın Avatarı

Ben açılan başlığa değil, PKK'ya tepki göstermiştim. "PKK bundan ne kazandı?" anlamında. Lütfen önyargılı olmayalım.
Eski31-05-07, 22:43  #7
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Alıntı:

Mesajı Göster
Ben açılan başlığa değil, PKK'ya tepki göstermiştim. "PKK bundan ne kazandı?" anlamında. Lütfen önyargılı olmayalım.
Yanlış anlamışım; özür dilerim.
Eski31-05-07, 23:17  #8
derikli
Ayrıldı

Alıntı:
Sayın Gılgamış şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ölen işçilerimize, varsa günahları Tanrı'dan bağışlanmalarını, ailelerine de sabır diliyorum.

Sayın Paradigma,
Bir şeyin kazanılması mı gerekiyor ? Bu tavrınıza bir anlam veremedim. Siz açılan her başlığa böyle tepki verir misiniz ?

Dilerseniz, bir daha başlık açmam, olur biter.

Bu başlığı ''PKK emekçi öldürmez'' diyenlerin, görüşlerini almak için açtım.

Sanki bu olay olmasa bir şey değişir miydi ?
Hayır, değişmezdi. PKK'nın yaptığı katliamlar hafızalarımızda..
Ama bazıları herkesi balık hafızalı sanıyor işte....

PKK bir terör örgütüdür.
pkk, devletle çarpışırken terör tanımına giren hareketleri olmuştur. fakat devlet te pkk ile mücadele ederken, terör tanımına giren davranışları olmuştur. nasılki pkk, devlet le çatışırken, devletin yandaşlarını da, kendine hedef yaptı ise, devlet te pkk ile mücadele ederken, pkk nın yandaşlarını da hedefine koydu. kürtlerin yaşadığı yerlerde, devletin gözetiminde hizbullah tarafından binlerce pkk yandaşı öldürüldü. buna, il başkanı, ilçe başkanı, hatta milletvkili dahildir. sonradan MİT in en yetkili ağzı, hizbullah ı, pkk ile mücadele etmesi için biz finanse ettik, sonra başımıza bela kesildi.bunları yazmamın sebebi, bilmeyenlerin öğrenmesi içindi .yoksa bunları bildiğinizi çok iyi biliyorum. bilginizi gerçeğin, hizmetine sokmanız dileği ile.. selamlarımla
derikli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski31-05-07, 23:48  #9
che_za

che_za'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: ankara

Anlamıyorum,anlayamıyorum..PKK nın bu işteki rolü ne ? neden yaptı şimdi bunu ? arasında bir bağ kuramıyorum deli olacağım..PKK,bildiğimiz gibi basit bir oluşum değil tamam da bu işle ne gibi bir bağlantısı var bunların... kim bunlar ya,kimler tarafından kullanılıyorlar.bana kalkıp ABD demeyın sakın bu iş ABD den de ötesini ilgilendiriyor berisini de... yeter artık be yeter..
Eski01-06-07, 00:38  #10
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın derikli şöyle demiş:

Mesajı Göster
pkk, devletle çarpışırken terör tanımına giren hareketleri olmuştur. fakat devlet te pkk ile mücadele ederken, terör tanımına giren davranışları olmuştur. nasılki pkk, devlet le çatışırken, devletin yandaşlarını da, kendine hedef yaptı ise, devlet te pkk ile mücadele ederken, pkk nın yandaşlarını da hedefine koydu. kürtlerin yaşadığı yerlerde, devletin gözetiminde hizbullah tarafından binlerce pkk yandaşı öldürüldü. buna, il başkanı, ilçe başkanı, hatta milletvkili dahildir. sonradan MİT in en yetkili ağzı, hizbullah ı, pkk ile mücadele etmesi için biz finanse ettik, sonra başımıza bela kesildi.bunları yazmamın sebebi, bilmeyenlerin öğrenmesi içindi .yoksa bunları bildiğinizi çok iyi biliyorum. bilginizi gerçeğin, hizmetine sokmanız dileği ile.. selamlarımla
Sayın derikli,
Bildiklerim zaten gerçeğin hizmetinde... Neden benim hakkımda böyle olumsuz düşünüyorsunuz anlamadım.
Selamlar...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı