"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Günümüzde en güvendiğiniz kimdir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: Günümüzde en güvendiğiniz kimdir? | |||
| Yaşar BÜYÜKANIT | 16 | 34.04% | |
| A.Nejdet SEZER | 13 | 27.66% | |
| Tayyip ERDOĞAN | 5 | 10.64% | |
| Deniz BAYKAL | 1 | 2.13% | |
| Mehmet AĞAR | 0 | 0% | |
| Erkan MUMCU | 0 | 0% | |
| Devlet BAHÇELİ | 1 | 2.13% | |
| Zeki SEZER | 0 | 0% | |
| Mustafa SARIGÜL | 1 | 2.13% | |
| Abdullah GÜL | 10 | 21.28% | |
| Bülent ARINÇ | 0 | 0% | |
| Oy Verenler: 47. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Evet günümüzde gelişen olaylarla yapılanlar ve yapılmak istenilenler,verilen sözler ama tutulmayanlar aşağıya yazacağım kişilerden en güvendiğiniz kişi kim bunu bir anket olarak yapalım ve sitede bulunan arkadaşların güvendiği kişiyi saptayalım. tabiiki bu kişiyi seçerken açıklamalarınıda belirtelim . saygılarımla Yaşar BÜYÜKANIT, A.Nejdet SEZER, Tayyip ERDOĞAN, Deniz BAYKAL, Mehmet AĞAR, Erkan MUMCU, Devlet BAHÇELİ, Zeki SEZER, Mustafa SARIGÜL, Abdullah GÜL, Bülent ARINÇ. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| benim en güvendiğim Yaşar BÜYÜKANIT'TIR. nedenine gelince yaptıklarıyla, söyledikleriyle açık şekilde Türkiye yi düşündüğünü gösteriyor ve kenardan gitmiyor açıkça belirtiyor,böyle kişiye saygı duymak ve güvenmekten başka birşey demek uygun düşmez. saygılarımla |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Eğer seçimimiz yalnızca bu insanların arasında yapılacaksa, Abdullah Gül __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| savaş çığırtkanlığı yapmak ülkeyi düşünmek değildir. benim gönlüm Sosyalist bir Superman'dan yana ama illaki liste içinden seçim yapılacaksa A. Gül. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bülent Arınç(!)! Saygılar, doğançay |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| 1980'deki darbe sonucunda ordu imajı bozulmuş olsada en güvenilir ve en vatansever kesim bir tek ordu kaldı... __________________
CARPE DIEM |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
saygılar! http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4 __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
|
| #8 | |
| bunların arasında güveneceğim a.nejdet sezer ve büyükanıt, ayrıca kara kuvvetleri komutanı ilker başbuğ'a da çok güveniyorum __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #9 | |
| bülent arınç'a güvenenler de şu kısa videoyu izlesinler... http://www.youtube.com/watch?v=I_fmYee1lGw __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Anketdeki listeye göre,sayın tayyip erdoğan,seçimden önce verdiği sözün %90 nını yerine getirdi.Tabi önüne konan engellere rağmen.Oyumu ona verdim. Apdullah gülde aynı,aralarında fark göremiyorum .Anketde iki kişiye oy verme hakkı olsa idi,sayın apdullah gülle erdoğanı seçerdim. En güvenilmezi kim diye sorulsa idi,Sayın sezer derdim. Bukadar görev esnasında,halkın içine çıkıpda,halka karşı bir sohbet konuşması bile yapmadı.Vatandaşlarım,nasılsınız bile diyemedi.Halkın istekerini ve halkı hiçe sayarak,tepeden bakıyor. Saygı ve hürmetlerimle. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|