"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski01-06-07, 09:45  #1
ZUHAL.KUZU

Giriş Tarihi: Nov 2006
Dönmemek üzere gidiyorum...Hoşçakalın..

Bunun için üyeliğimin iptalini istiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır üyeliğim var ve kimseye hakaret etmemek için elimden geldiğince sakin olmaya çalıştım hakarete maruz kalmama rağmen.

Ama bakıyorum bu hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor.

Ben ne zaman fikrimi bildirsem bekirsami benim yazdığım yazılardan cehalet barındırdığımı

Yazılarımda anlatım bozukluğunun olduğunu her fırsatta dile getirmesi..

Ben kimseyi böyle eleştiremem... korkarım kırarım diye insanları...Ama her fırsatta böyle çirkince hakaretlere maruz kalıyorum aynı kişi tarafından.

Hakaret etmek istemiyorum İnsanları incitmek istemiyorum. Kendimden ödün verebilirmişim gibime geliyor daha fazla kalırsam

Beni süresiz forumdan uzaklaştırın. Üyeliğimi iptal edin. ..

Ne yaparsanız yapın ama sevgiyle kalın

ZUHAL.KUZU Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-06-07 09:48 .
ZUHAL.KUZU is offline  
Eski01-06-07, 10:07  #2
özedönüş

Giriş Tarihi: Oct 2006

Sayın Zuhalkuzu.
Elbette uslub konusu forumumuzun en önemli sorunlarındadır.Ancak sizin bu serzeniş ve kırılmanızdan sonra anladım ki herkes kendisine ve kendi değerine olan uslublara sadece bozuluyor.Gönül dilerdi ki İnanan kesimle tartışma yaptığında uslubunu korumayan arkadaşlarınıza karşı da bu şekil olabilseydiniz .Veya biz de size ve sizin karşı kullanılacak uslubu kendi dünyamızdan geldiğinde farkına varabilseydik.

Toplum olarak bu bir sorundur ve bu soruna beraber karşı çıkılması gerektiğini artık düşünüyorum.İnanınız ayrılsanız da yine gönlünüzün bir tarafı bu forumdaki seviyeli olan yazarların yazısında kalıyor.

Yönetimim sert uslublarla,ceza puanı dışında daha etkili bir metodla mücadele etmesini herşeye rağmen temeni ediyorum.
özedönüş is offline  
Eski01-06-07, 10:14  #3
hayyam

hayyam'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006

Sayın Zuhalkuzu
Ne yazık ki toplumumuzda tartışma bilinci gelişmemiş.Bilgiye bilgi ile karşılık verilmesi gerekirken ne yazık ki kişisel hakaretlerle baskın gelme çabası ağır basıyor.Bu sadece bu tip forumlarda değil ne yazıkki toplumun her aşamasına ve kesimine yayılmış durumda.Sizi kişisel olarak tanımamakla birlikte yazılarınızı sürekli takip ediyorum.Böyle bir karar almış olmanız sizin tercihinizdir tabiiki.Ancak meydanı boş mu bırakacaksınız bu tarz daki insanların mantar gibi her yere yayılmalarına izin mi vereceksiniz ?.Bana kalırsa yeniden düşünün lütfen saygılar.
Varından, yoğundan kurtul da yaşa.
hayyam is offline  
Eski01-06-07, 12:31  #4
phidas

phidas'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Sizde hoşçakalın sn Zuhal.Kuzu...Benden de bu kadar arkadaşlar, Yeterince pkklı , fettullahçı, AKP li, şeriatçı, kafatasçı, liboş, emperyalist uşağı vs olduk...İki yıldır tanıştığım , tartıştığım, herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...
phidas is online now  
Eski01-06-07, 12:32  #5
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Ya arkadaşlar, neden herkes teker teker gidiyo. Yapmayın ne olur...
Eski01-06-07, 12:57  #6
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Ülke / Şehir: istanbul

forumdan uzun süreliğine veya heptenliğine ayrılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. belki diyeceksiniz ki "internette yazsak ne olur yazmasak ne olur", fakat günümüde internet herkesin günde saatlerini geçirdiği mekan haline gelmişse internette yazılanların önemi bir kez daha anlaşılacaktır. Daha önce de bunu söylemiştim; sadece internette şöyle olmalı, böyle yapılmalı diye yazıp gerçek hayatta aktifliğe geçmemek de yanlıştır, özellikle siyaset bölümü için bunları söylüyorum. Siyasette herkes kendi kafasına göre birşeyler yazıyor, sadece sanal alem solculuğu veya sağcılığı yapmayı ben bir insana yakıştıramıyorum. Bu yüzden forumun siyaset bölümüne girmeyi reddediyorum.

en önemlisi ise şu; yazılan veya tartışılan mekanlar sanal olsun, gerçek hayat olsun kesinlikle vazgeçmemektir. Bu işi sonuna kadar götürmektir bir idealist insana yakışan. Hakaretler olabilir, bu hiç önemli değildir. Sivri düşüncelere sahip olanlara elbette hakaretler gelecektir, fakat bu bir vazgeçme/çekip gitme nedeni kesinlikle olamaz.
Bu yüzden böyle çekip gitmelerin hepsinin yanlış davranışlar olduğunu savunuyorum.
Geri dönmeniz dileğiyle...Saygılar.
Eski01-06-07, 13:48  #7
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Sayın phidas,

Çok fazla sivri dilli olduğunuzu belirtmek isterim.Buna itirazınız olmasa gerek!

Ancak size liboş yakıştırmasını yapmak haksızlık olur!

Siz gitmezsiniz,ayağınız ve kaleminiz alışmıştır buraya...

Yaz geldi!Tatil hazırlığınız mı var?Dükkanı yazın kapatacak mısınız?
Belki kitap almaya gelir,tanışırız!

Yoksa dükkana sokmaz mısınız,dükkanı kapalı mı buluruz?

Görüşmek üzere...

doğançay
Alıntı:
Sayın phidas şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sizde hoşçakalın sn Zuhal.Kuzu...Benden de bu kadar arkadaşlar, Yeterince pkklı , fettullahçı, AKP li, şeriatçı, kafatasçı, liboş, emperyalist uşağı vs olduk...İki yıldır tanıştığım , tartıştığım, herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...
doğançay is offline  
Eski01-06-07, 15:11  #8
Bogazkaya

Giriş Tarihi: Mar 2007

Yahu bu moda mi oldu artik hayirdir,hergun birileri gidiyor

Hakaret nasil ediliyor bu sitede onu anlamis degilim benim yazilarimda en ufak ayrintiya aninda uyari geliyor size bunlari yapanlar nasil cezasiz kaliyor anlamis degilim dogrusu
Eski01-06-07, 15:24  #9
özedönüş

Birbirimizi anlamadık burada da..Sorun anlamama...Kırılmalar önemli değil anlık iseler eğer..Zaten fikirler ayrı olacak ki berabar bir gerçeği ortaya koysun.tartışma konusunun amacı da karşındakinin beynini yıkayıp kendi düşünceni yazdırmak değil;zıt görüşlerin fikir çatışması sonucu ufkunu genişletmektir. Tartışmanın sonunda bir kazana,bir kaybeden olmaz;ancak iki kazanan olur.Ama çoğumuz bunun dahi farkında değiliz.

Tüm olumsuz tavırlara rağmen ver üstüste gelen olumsuz bakışlara ve sert uslublara rağmen forumun, insanların fikirlerini insani sınırları aşmadan, terbiyeli, yer yer hararetlenecek tartışmalara girerek, ancak birbirimize çirkin imitasyon ve hakaretlerde bulunmayarak sürdürmemiz gereken bir fikir meydanı olması gerektiğini ve aramızdan bazı arkadaşlarımızın bu konuya hassasiyet göstereceklerine hala inanıyorum.Bu forumun saygın bir üniversite ortamı olması gerektiğini ve biz ''yazıyaz''lı öğrencilerin, bunun oluşmasında büyük bir etki bırakacaklarının farkında olması gerektiğini düşünüyorum.

Ancak adminler ve moderatörlerin tüm çalışmalarına rağmen bunu başarması mümkün gözükmemektedir.Çünkü,toplum olark fikir alışverişinden çok kavga etmesini seviyoruz.Ve karşı fikirle biraraya gelme konusunda güvenimiz yok.Hala bir ateist özellikle inançlı ve bunu yaşamak isteyenlere karşı mesafeli...İnançlı da öyle..Kürtçü de Türkçü de..Laiki de anti Laiki de..Forumlar bunu kaldırmak için bir şanstır.İlk üye olduğumdan bu forumun bunu kaldırmada büyük bir iş başaracağını düşünmüştüm.Ama öyle olmadığı da maalesef görülüyor.
özedönüş is offline  
Eski01-06-07, 16:50  #10
mcpo
Forumdan Uzaklaştırılmış

Keşke hepimiz aynı yerde olsak da,

Yazıyaz Forum yönetimi bir Çay düzenlese..

Hepimiz gelsek, birbirimizle tanışsak..

ve İnsanlığımızı yeniden YAŞASAK!...

Solcu kardeşlerimiz bizlerin faşist olmadığını ...

Bizlerde ,onların vatan haini olmadığını....

İnsanlığımızı öne çıkararak görsek!...

fena mı olur.....

Sanıyorum seçim dönemi nedeniyle artık az gireceğiz Yazıyaz'a....

Her ideolojiden kardeşime.. önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum..

Fazlada kendimizi üzmeyelim.. kim kazanırsa kazansın...

Yeter ki, İNSANLIĞINI kaybetmesin!...

saygı ve sevgi ile.
mcpo is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı