| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| İnsanın hayatı boyunca sahip olduğu, en büyük kazanımı, diğer bir değişle hazinesi sayılabilecek olan, belkide hayatın anlamını bulmasını, mutluluğa giden kapının aralanmasını sağlayan ya da sağlayabilecek olan şey nedir? __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| aklidir ? |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Aydın-Erzurum
| Bazen şöyle düşünüyorum. Nasılsa ölüp, yok olacağız. Neyin, nasıl bir değeri olabilir ki?.... __________________
Kural Kuralsızlıktan Daha İlgi Çekicidir! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| hayatı bir cambaz gibi yaşamak gerekir... bu yaşadığın hayat senin cebinde kalacak tek anlam olacak... bunun için de anahtar kelime "sabır"... gerekliliğini her an gösterir zaten... "bana mecbursun" der... |
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Onurudur.. |
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| onurudur sn Asya. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #7 | |
| Bu soruyu sorarken elbette ki bir cevabım vardı fakat nihai bir cevaba ulaşmak gerçekten kolay olmadı.. Ve düşündüm ki benim en büyük hazinem "Yanlışlarım".. Yanlış yapa yapa doğruyu bulmuşum çoğu zaman ve asla tekrarlamamışım hatalarımı. Belli ki çok canım yanmış.. Hata yaptıkça bedel ödemişim, bedel ödedikçe hata yapmamayı öğrenmişim ve şimdi hiç bir güç yaptığım yanlışı yinelememe sebep olamaz. Dedim ki insan ne kadar az hata yaparsa o kadar mutlu olur hayatta, mutlu oldukça yaşama daha bir sıkı bağlanır.. İşte bu sebeptendir ki benim en büyük hazinem "Yanlışlarım" __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #8 | ||
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir
| |
| #10 | ||
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|