"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Birçok arkadaşım Öss'ye sadece test çözerek hazırlanıyor Üniversite yi kazanmış arkadaşlarım ise kitap okumanın(en azından sözel bölüm için)daha yararlı olduğunu söylüyor Üniversite de okuyan ya da okumuş arkadaşların düşüncelerini bekliyorum... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| kitap okumayi test cozmekten daha fazla yaparak oss kazanilmaz sonucta o kitaplardan cikmiyor sorular keske oyle olsa. ama test cozmenin yani sira kitaba da kayda deger olcude vakit ayirmak oss icin son derece faydalidir, zekayi gelistirmesi zaten bilinen bir sey kitap okumanin, onun disinda hizli okuma, hizli kavrama, konsantrasyonu gelistirme gibi faydalari da vardir. |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| YDS için kitap okumak yararlıdır. Fazla test çözmeden ama çok kitap okuyarak 100 sorudan 100'ünü doğru yapan kişiler tanıyorum. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: May 2007
| ben hiç kitap okumadan öss kazananları da tanıyorum ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Test çözmekten başka çaremiz mi var...keske olsa. İlk önce konuları öğrenip,sonra test çözmek kesinlikle gereklidir. ÖSS test yöntemi şeklinde olduğu için mecburen belli bir pratiğe sahip olmak gerekir. Kitap okumak ise, soruyu hızlı okuma,anlama ve yorumlama yeteneğini geliştirir. Yani her ikiside çok gereklidir. Özellikle de sözelciler için kitap okumak vazgeçilmez olmalıdır. Ama kitabı hayatımızın her anında okuyabiliriz. Okul,sınavlar felan filan bittiyse niye test çözeyim ki öyle değil mi? ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Amacınız ÖSS ye hazırlanmaksa ne yazık ki bu yol doğrudur...Kim ne kadar ne derse desin,sistemin bizi getirdiği nokta budur!Ben daha 1 deyken dahi,kafama bşnen binlerce öğretmen var!Evet,edebiyat öğretmenim bile okuduğum kitapların sayısını dengelemem gerekitğini söyledi.... İşte bu kadarız...Amaç sadece ÖSS ye hazırlanmaksa eve test çözmeniz gerekiyor.Bir kaç kitap okursanız,ama siyasi değil,felsefi...Dersten başka bir şeyle ilgilenmek yok!!!İşte o zmana da hem anti sosyal sayılmayan hem de çalışkan öğrenci kimliğine bürünürsünüz.Bu kimlikte gezeceğim tek yıl,hayatımın diğer yarısında bu kimlikte gezmemek için sadece ve sadece LİSE 4 olacak...O kadar!!!! __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben de test çözmeden ![]() Demek ki işin sırrı başka !? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben kitap okumadan çok iyi yerleri kazanan kiişiler tanıyorum.Ama öss için test çözmeden kazanmak diye birşey yok.Kandırmasın kimse sizi,sistem belli yol belli. |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Sistem belli de.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu arada sınava gireceğim.Öss ye girecek herkese başarılar diliyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|