| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| İşçi partisi bayrağını değiştirdi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sanırım bir çok tartışma da netlik kazanmıştır. http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=681 http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=670 |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Mozaikhaber.com sitesinde yazılan yorumlardan bir kuple: "Oh be; komünist-sosyalist damgası yemekten bıkmıştık ya. Sayın genel başkan iyi düşünmüşler. Türklüğü sembolize eden beyaz yıldız işçi partisine yakışır. Yaşasın Milli Hükümet, Barajdan taşdık geliyoruz." "MHP-İP-BBP Hep beraber elele Turana kadar zafere Yaşasın Milliyetçi Türkiye! Sayın başkanı tebrik ediyorum, keşke Hilal de kullanılsa ama yatay biçimde değil böyle yukarı bakan hilal üstünde yıldız bence en çok yakışanı bu olurdu partimize. Allah Türk'ü ve Perinçek'i korusun ve yüceltsin!" http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=681 ![]() Diyorum ya, İP siyasal yelpazemizdeki güzide sağ partilerdendir. Bu yorumlar da bunu destekler nitelikte. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben İşçi Partisi yandaşı bir Kemalist olarak, bu durumu olumlu buluyorum. __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #4 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
Bunları yazanların Kürtçü başıbozuk sol gruplar olduğuna dair ortaya başımı koyarım! __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
|
| #5 | ||
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Bugün de faşist hatta yer almaktadırlar. Nihayet oldukları gibi görünmeye başladılar. Bunun için can-ı gönülden tebrik ediyorum onları. Hele bir de işçi'yi atarsak partinin isminden tadından yenmeyecek. Arkadaşın dediği gibi İp, BBP, MHP el ele... __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tabandan gelen bir talebi değerlendirerek böyle bir adım atılmış sonuçta.... Hayırlı olsun ! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hatta hatırlatmayı gerekli görüyorum. 80 Darbesi öncesinde Perinçek "Sosyal Emperyalizm" dediği Sovyet Tehlikesine karşı! devletin arkasında durulması gerektiğini, Abd ile işbirliğine girilmesini, Doğu'ya ordu kaydırılması gerektiğini söylemiştir. Yine dergilerinde devrimcileri afişe etmişler, bunu da vatan görevi saymışlardır! Yine 80 Darbesinden sonra darbeyi açıktan desteklemişler ve bu darbenin Sosyal Emperyalizme karşı milli devletin bekası için gerekliği olduğu savunmuşlardır. Perinçek Evren'e yazdığı mektuplarında bizzat memnuniyetini dile getirmiş ve hayranlığı ifade etmiştir. Ne güzel İstanbul! __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
| ![]() Yeni parti flamamızın yıldızının renginin sarıdan beyaza dönmesinin sebebi, halk arasında bayrağımızın PKK bayrağını çağrıştırmasıdır... Bir ara, Köylerde, propaganda konuşmaları yapmaya giderken, parti üyelerimiz bir kaç köyde birden karşılaştığımız bir gruptan şüphelenerek köylülerle konuştular... Bizim ziyaret ettiğimiz köyleri önceden ziyaret eden bu kimliği belirsiz şahıslar, köy kahvesine gidip, "Sorun bakalım o sarı-kırmızı bayrak ne demekmiş, neden PKK bayrağına benziyormuş" türünden sorular sorarak, köylüyü provoke ettiği tespit edildi... Partimize oy vermek isteyen insanların, görüşmelerimizde hep, bu bayrak konusunu gündeme getirmesi üzerine bayrağımızın rengi, mücadelemizin temelini oluşturan Türk Devriminin bayrağı olan TC bayrağımızın renklerine çevrilmiştir... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! |
|
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sırf Kemalist sloganınız ve milliyetçi politikalarınızdan dolayı İP'ye oy verecek büyük bir kitle yok mu sizce sayın Şeyist? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #10 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Şu tezinizi belgelendirirseniz sevineceğiz... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |