| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sonunda Başardılar !!! Microsoft'tan yepyeni, ücretsiz bir hizmet. Artık bilgisayarla konuşabileceksiniz! İster geyik yapın ister size bilgi dağarcığından eşsiz bilgiler sunsun. Üstelik Msn messenger'dan! Herhangibir sorunuza yanıt verebiliyor. Misal, "italya'nın gayrı safi yurtiçi hasılası nedir" diye sorduğunuzda hemen yanıtlıyor. encarta@conversagent.com adresini msn listenize ekleyin, ve encarta ismindeki sanal arkadaşınıza bir selam verin yeter. Tek kusuru yalnızca ingilizce biliyor olması. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yansirsa, sonuclari hakkinda bir fikriniz var mi. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #3 | |
| Yansırsa eğer bu mahlukat bizi münazaralarda maymun etmeyi becerecektir üstün bilgisiyle ama zeki taraf yine insan olacaktır :-) __________________
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bu kerata felaket zeki. Yuvarlak sorulara yuvarlak cevaplar veriyor. ![]() |
| #5 | |
| Bir duyduğunu bir daha da unutmuyor. Mesela bir kez, "linux'u sevmiyorum" dedim. ertesi gün de "linux'u seviyorum" deyince bana "sen kimle eğleniyorsun, daha geçen gün, sevdiğini söyledin" diyebilecek kadar cin mahlukat. hayatın anlamını sormayı deneyin ve aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar sorun, çok hoş. bir de evlenme teklif etmeyi deneyin ![]() __________________
| #6 | |
| Sn. Türker; Bunu nerden sardınız başıma. Çok geyik yaw. Bir türkün en başta yapması gerekeni bir gün gecikmeyle denedim. Ve makinaya küfrettim. Ama anlamıyor yada anlamazdan geliyor. Ardarda çelişkili cümleler kurup hastayım diyorum. "görüyorum" diyor. iyi programlamışlar. |
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() Ardından küfürü yineleyince, bana özür dilememi, aksi takdirde benimle konuşmayacağını söyledi. Pek de alıngan ![]() Özür dilemedim, "ısrarla bekliyorum, biz robotlar sabırlıyızdır" gibi bir şey söyledi. En sonunda diledim ve kurtuldum :-) __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
| #8 | |
| Encarta Türkçe öğrenmeye başlamış. İyi konuşamıyor ama en azından seviyormuş. Bu hızla giderse yakında ana dili gibi söker. Şimdilik merhaba, nasılsınla yetiniyoruz. |
| #9 | |
| "I like the Turkish language, but I don't speak it very well yet. Sorry!" Dedi bana en sonunda :=) __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|