| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| "... benim buyruklarıma uyacaksınız ve başka ilaha secde kılmayacaksınız, çünkü Rab kıskanç bir Allah'tır. " (Çölde Sayım - antlaşmanın yenilenmesi) Yorumlarınızı merak ediyorum. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kuranda 79 kez Musa ismi geciyorsa, "rab kiskanc bir allah´tir" sözünün farkli bicimlerde türlü ayetlere cesitli bicimlerde yansitildigini sayin spartaküs´ün yardimiyla ögrenecegimizi umuyorum sayin Türker. saygilar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-12-05 16:56 . |
| #3 | |||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
Alıntı:
| ||
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
konuya yardim ve katkiniz icin tesekürler. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #5 | |
| Spartaküs Hocam, Burada arkadaşlara bir gerçeği artık açıklamak zorundayım. Bu büyük sırrı daha fazla saklayamayacağım. Arkadaşlar, dostlar, Spartaküs Hocamız Sayın Tayyip Erdoğanın bahsettiği alimden başkası değildir. Kendisi bir bilendir. Saygılar, |
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
| #7 | |
| Sayın Spartaküs katkılarınız için teşekkürler. Bu arada hazır konumuz Tevrat kaynaklı iken arkadaşlarımıza bir soru sormak istiyorum. Müslümanlar Tevrat'ın hangi kısımlarının tahrif edildiğine inanıyorlar? Örneğin Yaratılış bölümüne inanılıyor mu? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #8 | ||
| Alıntı:
ve bunu talmut yasaları ile kesinleştiriyor islamiyet işte burada dur diyor yahudiler bu hususta tevratı bozduklarını iddia ediyorlar yoksa ilk tevrat kuranın ta kendisi | |
| #9 | ||
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| kitabın bozulması demek hükümlerinin uygulanmaması, anlamlarının yozlaştırılması, hurafelerin ortamı istila etmesi anlamındadır. aynı durum müslümanlarında başındadır. hurafeler gerçek güzellikleri maalesef örtmektedir |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|